Kerstpakketten voor mannen: 5 toppers voor komend jaar

Bent u op zoek naar leuke en originele kerstpakketten voor mannen? Omdat u bijvoorbeeld uw mannelijke medewerkers op een speciale manier wilt verrassen? Als u al eerder heeft gezocht op kerstpakketten voor mannen, is het goed mogelijk dat u het juiste kerstpakket nog niet gevonden heeft. Om u te helpen hebben we deze blog, “kerstpakketten voor mannen: 5 toppers voor komend jaar” geschreven. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres! Met inmiddels 22 jaar ervaring in kerstpakketten, bieden wij een breed scala kerstpakketten aan voor ieder type man. Om u te helpen met het opdoen van inspiratie lichten wij in dit artikel 5 toppers toe voor dit jaar. Lees daarom snel verder om meer te leren over onze kerstpakketten voor mannen of neem gerust contact op wanneer u op zoek bent naar een specifiek kerstpakket.

1. Kerstpakket verzorgingsproducten voor mannen

Op zoek naar kerstpakketten voor de verzorgde man? Neem dan eens een kijkje bij onze Rituals kerstpakketten! Rituals heeft namelijk niet alleen een productlijn voor vrouwen, maar ook voor mannen. Met een Rituals kerstpakket voor mannen laat u aan uw medewerkers zien dat u geeft om hun welzijn. Daarnaast zijn de Rituals pakketten ook nog eens goed voor mens en milieu door het gebruik van recyclebare verpakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze website en vind Rituals kerstpakketten voor elk budget en in allerlei soorten en maten.

2. Mannen kerstpakket bier

Van verzorging naar bier. Wat kunnen we zeggen; mannen en bier vormen in de meeste gevallen een ideale combinatie! Wanneer u een echte liefhebber van bier kent, verras hem of haar dan met een origineel kerstpakket gevuld met bier!. Een robuust en stoer cadeau welke het altijd goed doet. Wel eens gedacht aan een kerstpakket met verschillende borrelhapjes? Of een kerstpakket met allerlei verschillende soorten bier? Wij hebben het allemaal. Op onze website vindt u namelijk allerlei soorten pakketten. Denk aan lekker Belgisch bier of regionaal speciaalbier. Op zoek naar een specifiek en stoer kerstpakket? Lees dan snel verder!

3. Stoere mannen kerstpakket

Naast onze food en bierpakketten bieden we ook kerstpakketten aan voor de echt stoere man. Wel eens gedacht aan een pakket in de vorm van een gereedschapskist voor de klussende man? Of een compleet gevulde kruiwagen vol met lekkers? Wanneer u een klusbedrijf heeft, zijn dit zeker originele cadeaus om weg te geven. Hoe mooi zou het zijn wanneer u op de kerstborrel opeens aan komt lopen met een kruiwagen vol met de lekkerste artikelen? U steelt zeker de show en uw medewerkers zullen dit niet snel vergeten!

4. Kerstpakket om mee op stap te gaan

Hebben uw medewerkers het met u over hun plannen gehad met kerst? Verras hen dan met een kerstpakket waarmee ze er op uit kunnen trekken! Op onze site vindt u verschillende kerstpakketten inclusief rugzak. Ideaal voor medewerkers waarvan u weet dat ze bijvoorbeeld een weekendje weg gaan. Een rugzak bomvol lekkernijen, witte wijn, rode wijn, bier, enzovoorts. Zet de tassen maar vast klaar en verras uw medewerkers! Toch nog op zoek naar een kerstpakket voor een bepaald type man? Lees dan snel verder over onze individuele pakketten.

5. Individuele kerstpakketten

We mogen het dan wel de hele tijd hebben over stoere mannen, maar gender is tegenwoordig niet meer zo vastomlijnd als vroeger. De stoere, avontuurlijke en bierdrinkende man bestaat nog zeker wel, maar er zijn ook genoeg mannen die houden van andere dingen. Op onze website bieden we daarom voor elk type man wel een kerstpakket aan. Wat te denken van een origineel wijnpakket of een pakket met allerlei verzorgingsproducten? En wanneer u echt op zoek bent naar een specifiek kerstpakket dan kunt u bij ons ook nog uw eigen kerstpakket samenstellen! Dit kunnen individuele kerstpakketten op maat zijn.

Originele kerstpakketten voor mannen zelf samenstellen

Wij bieden op onze website maar liefst 1.300 unieke kerstpakketten aan! Toch kan het zo zijn dat u nog niet heeft gevonden wat u precies zoekt. Vanwege deze reden kunt u vanaf een bepaalde oplage kerstpakketten volledig naar wens laten samenstellen! Een kerstpakket met gadgets, bier, wijn, hapjes én verzorgingsproducten? Laat uw creatieve geest de vrije loop en verras uw medewerkers op de origineelste manier. Heeft u speciale wensen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze specialisten en we denken graag met u mee!

Waarom kerstpakketten bij ons bestellen?

Met inmiddels 22 jaar ervaring en het aanbieden van meer dan 1.300 unieke kerstpakketten in Nederland en België, zijn wij de grootste online leverancier! Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke vraag wel een oplossing en denken daarnaast graag met u mee. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en u geeft de zekerheid dat u bestelling tot in de puntjes wordt verzorgd. Naast onze kwalitatief hoogstaande kerstpakketten kunt u ook nog eens kiezen voor een gratis goed doel naar keuze. Hiermee verrast u uw medewerkers met een origineel én maatschappelijk verantwoord cadeau!

Meest gestelde vragen

Hoeveel kerstpakketten moet ik minimaal afnemen? Is het aantal wat ik wil ook beschikbaar? Wat is de levertermijn? Kan ik na mijn bestelling nog aanpassingen doen? Het is logisch dat u zich dit soort zaken afvraagt. Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, komen we graag persoonlijk met u in contact. Onze 45 kerstpakket specialisten staan telefonisch voor u klaar om uw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast helpen zij u graag met het vinden van uw ideale kerstpakket. Dit kan allemaal op afstand. Na het lezen van dit artikel op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje in één van onze showrooms!

Neem een kijkje in één van onze showrooms!

Wilt u meer dan 100 kerstpakketten bestellen en wilt u ze zelf samenstellen? Dan geeft een kijkje in één van onze showrooms u gegarandeerd inspiratie! Samen met onze specialisten zetten we uw wensen op een rijtje en bekijken we de verschillende opties. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het bezoek vindt wat u zoekt, zodat u uw medewerkers in de watten kunt leggen. Wacht daarom niet langer met het vinden van het perfecte kerstcadeau en maak vandaag nog online een afspraak bij één van onze acht showrooms. Origineler kunt u een kerstpakket niet maken en u laat aan uw medewerkers zien hoeveel moeite u heeft gedaan!