Kerstpakketten voor mannen in 2022

Bent u op zoek naar hippe en moderne kerstpakketten voor mannen in 2022? Omdat u hen op een trendy en originele manier wilt verrassen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres. Vanaf het jaar 2000 ontwikkelen en leveren wij namelijk bijzondere kerstpakketten en wij bieden momenteel 1.300 unieke kerstpakketten aan. Doordat wij elk jaar de trends en ontwikkelingen in de gaten houden, weten wij daarom als geen ander wat leuke kerstpakketten zijn voor mannen. Lees daarom snel verder om meer te leren over kerstpakketten voor mannen in 2022 of neem gerust contact op voor inspiratie en meer informatie! 

Mannen kerstpakket bier: altijd verfrissend 

Op zoek naar een verfrissend kerstpakket voor mannen in 2022? Kies dan voor één van onze bierpakketten. Wij bieden een breed scala aan van bierpakketten met bijvoorbeeld Belgisch speciaal bier en bierpakketten met allemaal borrelhapjes. De oer-Hollandse biermerken zoals Hertog Jan, Amstel en Heineken ontbreken daarnaast niet bij ons! Uiteraard is het ook mogelijk dat u mannelijke medewerkers heeft die meer van wijn houden. In dit geval kunt u kiezen voor onze unieke wijnpakketten. Rood, wit, Spaans of Italiaans: wij hebben het allemaal. Ook is het mogelijk om producten uit bestaande drankpakketten met elkaar te wisselen om zo tot een uniek pakket te komen. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras uw mannelijke medewerkers op een unieke manier! 

Stoere mannen kerstpakket 

Stoere mannen; waar moet u dan eigenlijk aan denken? Het is goed mogelijk dat u in eerste instantie heeft gedacht aan bijvoorbeeld bier- of foodpakketten. Toch zijn er ook genoeg mannen die bijvoorbeeld van bier houden, maar zichzelf helemaal niet stoer vinden. Wat is dan een stoer kerstpakket? Dit is uiteraard volledig afhankelijk van het type persoon. Als u een medewerker heeft die zich als stoer definieert en van klussen houdt dan zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ons kerstpakket in de vorm van een gereedschapskist inclusief bier. Of een barbecue pakket met allemaal foodproducten. Ons advies is om rustig een kijkje te nemen bij onze pakketten en dan te bepalen wat het beste past bij een bepaalde medewerker. 

Genderneutrale kerstpakketten 

Wat we eerder hebben proberen te zeggen, is om niet te veel in hokjes te denken. Uiteraard zijn er nog genoeg typische stoere mannen die houden van bier drinken en barbecueën, maar er zijn ook genoeg mannen die houden van totaal andere dingen waar bijvoorbeeld vrouwen ook van houden. Om deze reden bieden wij een hoop genderneutrale pakketten die u zowel cadeau kunt doen aan uw mannelijke als aan uw vrouwelijke collega’s. Komt u er niet helemaal uit wat de beste optie is voor uw medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op en we denken graag met u mee. 

Rituals kerstpakket mannen 

Rituals en mannen: de laatste jaren is dit een steeds betere combinatie aan het worden. Er zijn namelijk steeds meer mannen die houden van verwennerij en verzorging. Op onze website vindt u daarom een hoop Rituals kerstpakketten speciaal voor mannen. Wat u ook kunt doen is om een Rituals pakket aan te vullen met bijvoorbeeld bier- of food producten. U heeft bij ons namelijk de mogelijkheid om producten uit bestaande pakketten met elkaar te wisselen. Op deze manier ontstaat er een origineel en uniek kerstpakket! 

Kerstpakket mannen BBQ 

Mannen en barbecueën; dit gaat in de meeste gevallen heel goed samen. Wanneer u mannelijke medewerkers heeft die van barbecueën houden, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. We bieden namelijk een hoop verschillende soorten barbecuepakketten met voor ieder wat wils. Onze pakketten bestaan bijvoorbeeld uit producten met barbecuesaus, marshmallows en chips. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld vlees of vegetarische opties aan de pakketten toe te voegen in verband met de houdbaarheid van deze producten. Waar het om gaat, is dan onze barbecuepakketten een unieke aanvulling zijn op een mooie barbecue! 

Uniek kerstpakket samenstellen voor mannen 

Zoals eerder in dit artikel vermeld, kunt u producten uit bestaande pakketten met elkaar wisselen. Op deze manier stelt u unieke kerstpakketten samen welke afgestemd zijn op een bepaalde medewerker. Vanaf 100 kerstpakketten is het al mogelijk om producten met elkaar te wisselen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om vanaf 1.000 stuks compleet op maat gemaakte kerstpakketten samen te stellen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, komen we in dit geval tijdens een afspraak graag persoonlijk met u in gesprek. Onze specialisten nemen in dit gesprek al uw wensen met u door. Zij denken daarnaast graag met u mee om het beste kerstpakket voor u samen te stellen. Doordat onze specialisten elk jaar organisaties helpen met het samenstellen van unieke kerstpakketten weten zij als geen ander waar u aan moet denken! 

Kerstpakketten voor mannen in 2022 bij ons bestellen 

In dit artikel heeft u een hoop inspiratie op kunnen doen voor het bestellen van originele kerstpakketten voor uw mannelijke medewerkers. Wat kan voor u nu de reden zijn om bij ons te bestellen? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. De reden dat onze 30.000 huidige relaties voor ons hebben gekozen, komt niet alleen doordat wij maar liefst 1.300 verschillende kerstpakketten aanbieden. Het komt ook omdat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staat en ons doel is om voor het perfecte kerstpakket te kiezen. Daarnaast hebben wij inmiddels 22 jaar ervaring en dit zorgt ervoor dat de volledige bestelprocedure ook vlekkeloos verloopt. Wij komen altijd onze afspraken na en staan op elk moment voor u klaar! 

Neem contact op voor advies op maat! 

Omdat persoonlijk contact met u één van onze belangrijkste pijlers is, bieden wij ook advies op maat aan. Naast dat u ons altijd kunt benaderen met vragen over bijvoorbeeld de bestelprocedure kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u behoefte heeft aan inspiratie. Wij begrijpen namelijk dat u wellicht niet de tijd heeft om een uniek kerstpakket samen te stellen en kunnen u hierbij helpen. 

Plan een bezoekje aan onze showroom 

Vanaf het bestellen van 100 dezelfde kerstpakketten is het al mogelijk om een bezoek aan één van onze showrooms te plannen ter inspiratie. Wanneer u daarnaast van plan bent om 1.000 kerstpakketten op maat te laten maken dan komen we graag persoonlijk met u in gesprek. Wij maken dan een inventarisatie van uw wensen, denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u met een bijzonder en origineel kerstpakket uw medewerkers gaat verrassen! Het enige wat u nog hoeft te doen is, voor welke vraag dan ook, contact met ons op te nemen en we helpen u graag!