Kerstpakketten zelf maken

Kerstpakketten zelf maken

Met de kerstdagen wat extra’s doen voor anderen? Een mooie gedachte en bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen. Dit is een unieke mogelijkheid en daar kunt u als werkgever zeker uw voordeel mee doen. U kunt een van onze showrooms bezoeken tot 1 november en dan kunt u zelf kerstpakketten samenstellen, vanaf vijftig stuks.

Daarbij heeft u de keuze uit duizenden producten, waardoor u een fraai kerstpakket op maat samen kunt stellen voor uw medewerkers. Wij zien het echt als een trend, het wordt de laatste jaren steeds vaker gedaan. Steeds meer mensen willen graag zelf een kerstpakket samenstellen voor hun personeel. Het is dan ook erg populair en daarom bieden wij u deze mogelijkheid ook dit jaar weer aan. Het kan zijn dat u bij ons een kerstpakket vindt op de website, waarvan u een paar producten graag wilt omwisselen. Dit kan, dit kunt u dan het beste doen voor 1 november. Alle artikelen zijn op dat moment nog voldoende op voorraad en zo niet dan is er nog voldoende tijd om deze te bestellen.

Waarom kerstpakketten zelf maken?

De reden om kerstpakketten zelf te maken kan heel divers zijn. Het kan zijn dat u graag wilt laten zien dat u er extra tijd aan heeft besteed, of u heeft al een idee van wat u graag wilt schenken aan uw medewerkers. Bij ons heeft u die optie en zo kunt u door hiervoor te kiezen, wat extra’s doen in de decembermaand. De enige voorwaarden die wij hierbij stellen is, dat er een minimale afname geldt van vijftig stuks.

Wij hebben voor diverse bedragen mooie kerstpakketten en het budget per werknemer beslist u dan ook zelf. U kunt voordat u naar ons komt of voordat u contact met ons opneemt bekijken wat u kunt besteden. Het zoekt een stuk gemakkelijker als u uw budget kent. Ook met een lager budget kunt u een prachtig kerstpakket samenstellen. Wij denken  graag met u mee als u vragen heeft of er niet helemaal uit komt. Aarzel niet, stel uw vragen, bij ons is veel mogelijk.  Kortom bij ons kunt u ook Kerstpakketten zelf maken!

Altijd een uniek geschenk voor iedereen

Kerstpakketten zelf maken? Met de kerstdagen wilt u graag anderen wat extra’s geven, uw gevoel van dankbaarheid uiten en daarom bieden wij geschenken aan voor iedereen. Het hoeft u geen vermogen te kosten. Het gaat immers om het idee en niet om de waarde van het pakket. Neem de tijd om te bekijken wat wij dit jaar allemaal in ons assortiment hebben.

Het zal u verrassen hoeveel traditionele kerstpakketten er dit jaar weer voor u klaar staan en ook zijn er weer mooie themapakketten als u een keer iets anders wilt geven. Wij adviseren u om de tijd te nemen bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket. Laat u maar eens inspireren door al dat moois en u krijgt meteen zin in de feestdagen. Nog even wachten, maar die mooie tijd staat weer snel voor de deur. Ter voorbereiding kunt u bij ons het aanbod aan kerstpakketten nu bekijken.

Meer informatie over zelf kerstpakketten maken

Wilt u meer informatie over het zelf maken van kerstpakketten of wilt u een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan voor u klaar, u kunt ons altijd bellen of u kunt het contactformulier op de website invullen. Voor uw vragen, aarzel niet, neem gerust contact op. Voor de mooiste kerstgeschenken bent u bij ons aan het juiste adres en dat laten wij u graag zien. Bezoekt u daarom nu ook onze website om de mooiste kerstpakketten te bekijken, want zo weet u precies wat u uw werknemers wilt schenken dit jaar.

Kerstpakketten zelf maken