Kerstpakkettenplaza en goede doelen

Kerstpakkettenplaza steunt goede doelen door van elk verkocht kerstpakket en Sintpakket een bedrag af te dragen aan een goed doel dat jij bepaalt. Jij bestelt kerstpakketten en Sintsurprises en je geeft daarbij meteen aan, aan welk goed doel wij een donatie mogen doen namens jouw bedrijf. Het is voor jou geheel gratis en je doet automatisch mee als jij bij ons je order van kerstgeschenken en Sintsurprises plaatst. Jij helpt ons om de goede doelen financieel te ondersteunen als jij ons je kerstpakketten en Sintsurprises laat verzorgen.

Kijk op de website welke doelen je financieel kunt ondersteunen. Heb jij zelf een goed doel voor ogen? Neem contact met ons op! Bij de afbeelding van de kerstpakketten en Sintgeschenken staat het bedrag vermeld dat wij per pakket namens jouw bedrijf overmaken naar een goed doel. Een sympathieke actie, toch! Het kost je niets en toch steun jij een goed doel. Een mooi gebaar, zeker zo vlak voor de feestdagen. Naast een hele rij goede doelen kiezen wij elk jaar 3 speciale goede doelen die wij extra ondersteunen. Dat wil zeggen dat wij aan deze speciale goede doelen twee euro per verkocht kerstpakket afdragen. De kerstpakketten die hiervoor in aanmerking komen zijn duidelijk zichtbaar voor onze klanten.

Bij deze cadeaus staat namelijk het gouden twee euromunt logo. Dit jaar is er gekozen voor Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Wil jij door de aankoop van kerstcadeaus en Sintsurprises nog meer mensen blij maken dan je medewerkers, kies dan voor een bestelling van deze geschenken bij Kerstpakkettenplaza, zodat wij de goede doelen nog meer financieel kunnen ondersteunen. Een mooie kerstgedachte!

Kerstpakketten bestellen en goed doel steunen

Een fijne gedachte “zonder enige moeite en geheel gratis goede doelen financieel ondersteunen”. Dit is geen utopie, maar dit kan echt! Wanneer jij hier graag aan mee wil helpen, gratis en automatisch, dan hoef je alleen maar te kiezen voor Kerstpakkettenplaza, voor je aankoop van kerstpakketten en Sinterklaaspakketten. Zij verzorgt tot in de puntjes jouw Sintsurprises en kerstpakketten en ondersteunt financieel vele goede doelen.

Kerstpakketten bestellen en goede doelen steunen kan niet eenvoudiger dan op deze manier. Voor elk besteld kerstpakket en elke Sintsurprise draagt Kerstpakkettenplaza een bedrag af aan een goed doel. Jij bepaalt bij jouw bestelling welk goed doel wij namens jouw bedrijf financieel mogen ondersteunen. Je hebt keuze uit veel goede doelen. Je kunt ook zelf een goed doel naar voren brengen, neem daarvoor contact met ons op.

Welk goed doel wil jij steunen?

Welk goed doel wil jij gratis en automatisch financieel door ons laten steunen? Ja, je leest het goed, gratis en automatisch! Het kost je niets. Je dient hiervoor alleen maar een bestelling van kerstpakketten en/of Sinterklaaspakketten bij Kerstpakkettenplaza te plaatsen en een goed doel te kiezen. Wij dragen het bedrag, dat bij de afbeelding van het pakket staat vermeld, af namens jouw bedrijf. Zo eenvoudig heb je waarschijnlijk nog nooit een goed doel gesteund. Wij doen dit al vele jaren naar grote tevredenheid en met veel succes. Goede redenen om hiermee door te gaan. Help jij ons dit jaar om nog meer geld voor de goede doelen af te kunnen dragen? Er staan op onze website veel goede doelen genoemd. Heb je zelf een goed doel dat je graag via ons zou willen steunen? Neem contact met ons op.

Gratis en automatisch goed doel steunen

Het is mogelijk om helemaal gratis en automatisch goede doelen te steunen. Wat moet je daarvoor doen? Je dient dit jaar je kerstpakketten en Sinterklaaspakketten bij Kerstpakkettenplaza te bestellen om aan deze sympathieke actie mee te kunnen doen. Dit zal geen enkel probleem zijn, gezien ons mooie en zeer gevarieerde aanbod, de prima kwaliteit van alle cadeaus, onze eerlijke prijzen en  optimale service. Plaats een bestelling van fraaie kerstcadeaus en Sintsurprises en doe gratis en automatisch mee met onze jaarlijkse actie om goede doelen financieel te steunen.

Wil je graag een ander goed doel steunen dan de goede doelen die wij op de website hebben vermeld? Neem contact met ons op! Een mooie afsluiting van het jaar bereik je mede door de goede doelen een warm hart toe te dragen. Geef ons een order voor je kerstpakketten en/of Sintsurprises en wij kunnen het goede doel van jouw keuze of een van de andere goede doelen, die wij noemen, financieel ondersteunen. Help ons helpen, bij voorbaat alvast hartelijke dank.