Kerstpakkettenplaza, haar keuze is reuze

Als je onze webshop bezoekt, Kerstpakkettenplaza, dan word je overdonderd door het reuze aanbod, reuze aanbod betekent voor jou dat je een enorme keuze hebt uit veel fraaie cadeaus. Dat kun je prettig vinden, maar misschien ook wel moeilijk. Kom je er niet uit, vraag hulp aan onze medewerkers. Door hun ervaring hebben zij voor elke vraag/voor elk probleem een passende oplossing, waar je heel tevreden over zult zijn. Het is echter ook erg leuk om zelf op zoek te gaan en eventueel wat aanpassingen te laten doen, want deze mogelijkheid biedt Kerstpakkettenplaza.

De traditionele kerstpakketten zullen je zeker wel bekend zijn, tassen, manden of dozen boordevol heerlijke etenswaren en drinken. Een kerstpakket dat elk jaar opnieuw weer heel populair is, daarom zitten de traditionele kerstpakketten ook dit jaar weer in onze collectie. Kijk je nog even verder dan kom je de food pakketten, de Rituals- wellnesspakketten (verwenpakketten), de goede doelen pakketten, de tijdschriftenbonnen, de kunstzinnige pakketten tegen in onze webshop. Deze laatste categorie is heel bijzonder. Misschien een categorie waar je niet meteen voor valt, maar…… Wanneer je de kunstzinnige artikelen goed bekijkt, de naam ervan leest, dan begrijp je hoe waardevol dit cadeau is. Een cadeau met een boodschap.

Welke boodschap, dat bepaal je zelf. Je kijkt naar de actuele situatie van je bedrijf en koppelt daar een kunstzinnig artikel aan. Heb je bijvoorbeeld samen met je werknemers een grote order binnengesleept, wat niet erg gemakkelijk was, dan heb je samen wat bereikt en kies je een cadeau dat die boodschap uitstraalt. Heel bijzonder om op zo’n manier je medewerkers te verrassen, met een dergelijk kunstzinnig kerstcadeau. Bekijk de categorie en laat je inspireren door zoveel keuze.

Andere cultuur, andere eetgewoonte vind je ook in een kerstpakket

De Hollandse pot, lekkernijen en snacks wie lust dat niet! In de traditionele pakketten en food pakketten zitten vaak deze heerlijke Nederlandse producten zoals bier, thee, chocomelk, koek, soepstengels, bonbons, crackers, popcorn, chips, jam. Kijk echter eens goed en je vindt tussen deze traditionele kerstpakketten ook pakketten die gericht zijn op de Aziatische keuken of de Italiaanse. Leuk om je medewerkers daarmee te verrassen.

Wat je ook kiest, het zijn allemaal producten van de beste kwaliteit. Neem nou bijvoorbeeld een thema pakket met de barbecue als thema, producten en artikelen die allemaal te maken hebben met een gezellige barbecue, overblijvende artikelen en lang houdbare producten, een receptenboekje voor degene die eens wat anders wil bereiden. Een schitterend cadeau om aan je medewerkers te overhandigen. Ook als jij medewerkers een keer anders wil laten eten, dan is er keuze genoeg in het aanbod van de kerstpakketten.

Een persoonlijk verwenpakket

Terwijl je door de webshop gaat kom je zeker ook de Rituals- wellnesspakketten tegen. Luxe kerstpakketten met verzorgende producten en producten om te ontspannen voor hem en voor haar. Een heerlijke comfortabele badjas, een zachte badhanddoek, body lotion, shampoo, parfum, geurstokjes, wat past er bij jouw personeel? Wil jij jouw mensen dit jaar een persoonlijk kerstcadeau overhandigen dan is een verwenpakket het ideale cadeau. En ook hierbij heb je keuze uit diverse pakketten en diverse prijzen. Kwaliteit is verzekerd bij elk verwenpakket!

Lectuur op papier, nog steeds populair voor de vrije uurtjes

Kies je dit jaar voor een tijdschriftenbon voor je medewerkers? Een goede keuze, want lectuur op papier is nog steeds populair ook in dit digitale tijdperk. Lekker wegdromen met een tijdschrift op de bank, of in bad, want een tijdschrift neem je eenvoudig overal mee naar toe. Je hebt de keuze uit diverse prijzen. De tijdschriftenbonnen worden geleverd in een feestelijke verpakking. De waarde van de bon mag in delen worden besteed en de waardebon blijft twee jaar geldig.

Je kunt er tijdschriften en dagbladen voor kopen. Afhankelijk van de waarde van de tijdschriftenbon is soms zelfs een (klein) abonnement mogelijk. Een tijdschriftenbon kan ook toegevoegd worden aan andere kerstpakketten. Jouw medewerkers ontvangen dan een kerstpakket met bijvoorbeeld een waardebon waarvoor ze mooie tijdschriften kunnen kopen met heerlijke snacks en drinken voor enkele ontspannen (misschien wel spannende) avonden. Een tijdschriftenbon voor vele uurtjes leesplezier, ook in deze tijd nog steeds een populair cadeau.

De prijs bepaal jij, al vanaf 10.00 euro kun je een feestelijk verpakte tijdschriftenbon bestellen voor je medewerkers. Een waardebon, door de werknemers zelf te besteden. Is de waardebon goed voor een abonnement, dan stopt dit automatisch, geen gedoe voor jouw mensen met dit cadeau. Door jou is een tijdschriftenbon eenvoudig te overhandigen zeker als je op meer dan één locatie je bedrijf voert.