Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpresentje personeel

Kerstpresentje personeel

Met de kerstdagen een extra kerstpresentje voor uw personeel? Een mooi gebaar van u als werkgever en uw personeel zal dat ook zeker waarderen. De vraag is alleen wat zou u hen graag cadeau doen? Een foto op linnen, een tijdschriftenbon, een fles drank of iets te eten? Dankzij het ruime assortiment zijn er volop mogelijkheden en kunt u iets passends kiezen voor uw werknemers.

Kerstpresentje personeel – Het is goed om er eens over na te denken als u het assortiment bekijkt. U komt zeker een mooi kerstpresentje tegen dat u zal aanspreken. Misschien heeft u vorig jaar iedereen wat kleins gegeven en wilt u het dit jaar groots aanpakken, of andersom Bij ons heeft u de keuze uit beide mogelijkheden, bekijkt u daarom nu het hele assortiment en laat u inspireren. Leeft u zich eens in, in uw werknemers, waar zou u echt blij en verrast van worden met de feestdagen? Als u op deze manier denkt, kunt u online snel een kerstpresentje kiezen.

Er is een ruim assortiment aan kerstpresentjes beschikbaar waar u als werkgever voor kunt kiezen. Verras uw personeel aan het einde van het jaar ook, als blijk van waardering voor de inzet en om te laten merken dat u blij bent met uw werknemers. Met de kerstdagen denken veel mensen aan samen zijn en eten, maar dat beeld is aan het veranderen. Een kerstpresentje staat steeds meer centraal en daarbij zijn de Fairtrade producten erg populair. Ook daar zou u dit jaar voor kunnen kiezen, er is zoveel keuze. Bekijkt u daarom eerst de website. Wat spreekt u aan? Voor uw personeel is een cadeaubon misschien wel erg leuk, zodat zij zelf een tijdschrift uit kunnen kiezen. Of een mooie foto op linnen? Het zijn allemaal leuke en originele ideeën die u als kerstpresentje cadeau kunt doen.

Kerstpresentje personeel