Keuze kerstpakketten Kerstpakkettenplaza

Het kan niet vaak genoeg gezegd en benadrukt worden dat de keuze aan Sinterklaaspakketten en kerstpakken bij Kerstpakkettenplaza niet geëvenaard kan worden. Dat is prettig winkelen! Je zult ongetwijfeld meer dan één favoriet kerstpakket hebben. Maak voor jezelf een top 5 bijvoorbeeld en kijk er morgen nog eens naar of laat iemand met je meekijken en zijn of haar mening geven. Keuze genoeg kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Toch willen wij van Kerstpakkettenplaza dat je wat te kiezen hebt. Daar zetten we dan onze hulp als je er niet alleen uitkomt tegenover, zodat jij straks 100% tevreden bent over de kerstpakketten voor je medewerkers.

Weet je dat je zelfs een kerstpakket van jou keuze kunt aanpassen als er producten in zitten die je liever wil vervangen door andere? Profiteer van ongekende mogelijkheden, van een reuze aanbod als jij de kerstpakketten dit jaar bij ons bestelt. Jij slaagt gegarandeerd, want er is keuze genoeg.

Veel keuze en zeer gevarieerd aanbod

Kerstpakkettenplaza biedt je elk jaar opnieuw veel keuze en een zeer gevarieerd aanbod kerstpakketten en Sinterklaaspakketten. Je kunt voor je werknemers een fraai kerstpakket uitzoeken uit een gigantisch assortiment. Je kunt er dit jaar ook voor kiezen om je medewerkers zelf hun kerstpakket te laten samenstellen. In dat laatste geval geef jij kerstcomplimenten, dit is een voucher die een bepaalde waarde vertegenwoordigt, een waarde in euro’s die door ons in punten wordt omgezet. Jouw werknemers kunnen in de speciale webwinkel deze punten gebruiken om de cadeaus, die zij zelf uitkiezen, te betalen. Ook hierbij is er veel keuze en een zeer gevarieerd aanbod.

Keuze uit diverse categorieën

De website van Kerstpakkettenplaza geeft je een goed overzicht en is heel eenvoudig te gebruiken. Wil je niet de gehele webwinkel bekijken dan kies je bij het snelmenu de categorie waarin jij een kerstpakket wil zoeken. Er staan vele categorieën. Enkele categorieën zijn: de traditionele kerstpakketten, de food pakketten, de foto op linnen, de tijdschriftenbon, de drankpakketten, kunstzinnige kerstpakketten, eigen keuze pakketten, Italiaanse pakketten, Sinterklaaspakketten, Rituals- en welness pakketten.

Weet jij al welke categorie je nader wil bekijken? Wat is de doelgroep? Hoe is de samenstelling van je personeelsbestand? Verdiep je daar even in, dan is de keuze eenvoudiger te maken. En vergeet niet om onze medewerkers in te schakelen als je er niet alleen uitkomt. Wij hebben veel ervaring, maak er gebruik van en geniet straks van het resultaat.

Per categorie op prijs gerangschikt

Het wordt je nog gemakkelijker gemaakt om gericht te zoeken, omdat de kerstpakketten naast de verdeling in categorieën ook nog eens zijn gerangschikt op prijs. Per categorie op prijs gerangschikt zorgt ervoor dat je vrijwel meteen bij het juiste kerstpakket uitkomt als jij je budget kent. Er zijn kerstpakketten in dezelfde categorie met dezelfde prijs, maar daartussen is de keuze snel gemaakt. Heb je dus geen tijd om de hele webwinkel te bekijken, wat overigens wel de moeite waard is, neem de kortste weg van het snelmenu en vervolgens van de prijs van de kerstpakketten. Het zoeken naar en vinden van het meest geschikte kerstcadeau zal je op deze manier niet veel tijd kosten en toch het juiste kerstgeschenk opleveren.

Met elke keuze steun je goed doel

Met elke keuze, uit welke categorie dat maakt niet uit, steun jij gratis en automatisch een goed doel. Jij geeft op de offerte aan welk goed doel jij via ons wil steunen. Wij doneren namens jouw bedrijf een bedrag: het aantal aan jou verkochte kerstpakketten x het bedrag dat bij de afbeelding van het desbetreffende pakket staat vermeld. Heb je zelf een goed doel in gedachte en staat dat niet in onze lijst, neem contact met ons op. Wanneer dat doel aan bepaalde eisen en voorwaarden voldoet dan steunen wij het door jou opgegeven goede doel. Lees daarover meer op onze website.

Wij dragen de goede doelen een warm hart toe. De goede doelen zijn blij met onze financiële steun. Jij kunt op een eenvoudige manier, gratis en automatisch, aan het einde van het jaar ook je bijdrage leveren. Dat doe je namelijk door het bestellen van kerstpakketten en Sinterklaaspakketten bij Kerstpakkettenplaza, zodat de goede doelen verder kunnen met hun belangrijke werk. Een mooie gedachte zo voor vlak voor de feestdagen.