Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018

Niemand betaalt graag te veel, ook bij kerstpakketten niet. Kerstpakkettenplaza.nl biedt de laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018. Ook dit jaar doen we er weer alles aan om u de beste prijs/kwaliteit garantie aan te kunnen bieden. Kerstpakkettenplaza.nl heeft niet voor niets de ‘laagste prijsgarantie’ opgenomen in onze 10 beloften.

Waar vind ik de laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018?

In onze 10 beloften beloven we naast 100% tevredenheidsgarantie, 100% kwaliteitsgarantie en het grootste aanbod en de grootste voorraad kerstpakketten ook de laagste prijsgarantie. Wij snappen hartstikke goed in welke situatie u zit. Er is een budget vastgesteld en daarvoor mag u het beste en leukste pakket uitzoeken. Geen probleem, op Kerstpakkettenplaza.nl is het aanbod gigantisch voor iedere prijsklasse.

Op onze website kunt u gemakkelijk filteren op themapakketten of zoeken naar specifieke producten, maar u kunt ook zeer gemakkelijk op prijs filteren. Zo kunt u zonder moeite op zoek naar de voordeligste aanbiedingen of op zoek naar een pakket binnen uw prijsklasse.

Laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018

Kerstpakkettenplaza.nl combineert de kwaliteitsgarantie met de laagste prijsgarantie kerstpakketten 2018. Ook dit jaar kunt u er dus weer van uitgaan dat uw pakketten in perfecte staat en voor een passende prijs bij u terecht komen. Al meer dan 25.000 tevreden relaties zijn u voorgegaan. Kerstpakkettenplaza.nl bestaat niet voor niets al 15 jaar.

Mocht u nog niet overstag zijn, dan kunt u altijd nog kijken naar ons goede doelenproject. Elk jaar ondersteunt Kerstpakkettenplaza.nl een aantal goede doelen met een donatie van twee euro per kerstpakket die voor dat goede doel is aangewezen. Natuurlijk kunt u ook een goed doel naar keuze invoeren, dan doneren wij met alle plezier een gedeelte van uw aankoopbedrag naar het goede doel van uw keuze.

Heeft u  nog meer vragen of is er iets niet duidelijk? Neem dan contact op met ons. We staan u graag te woord en helpen u aan een persoonlijk advies op maat.