Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Leuke kerstpakketten acties op facebook

Leuke kerstpakketten acties op facebook – Natuurlijk hebben we regelmatig leuke kerstpakketten acties op facebook! Sinds jaar en dag verzorgen wij dagelijks nieuws op onze facebookpagina, er is dan ook doorlopend nieuws te melden vanuit Kerstpakkettenplaza.nl

Leuke kerstpakketten acties op facebook versterken elkaar!

Afgelopen jaar hebben we een onderzoek gedaan onder onze klanten, gebleken is dat 298 bedrijven ons gevonden hebben via social media en dan met name facebook. Op zoek naar informatie op facebook hebben ze kennis genomen van onze facebookpagina. Uiteindelijk heeft dat gezorgd voor extra traffic naar specifieke onderdelen van Kerstpakkettenplaza.nl.

Vooral onze categorie kerstpakketten zijn uiterst populair gebleken bij facebook gebruikers. Twitter is als socialmediakanaal een goede tweede; getriggerd door leuke foto’s kwamen er maar liefst 107 relaties zo bij ons terecht. Leuk om te zien omdat we daar minder vertrouwen in hadden. Dat komt omdat de schijver van dit artikel een beetje van de oude stempel is en privé nog niet zoveel ervaring heeft met twitter, maar ik ben lerende!

Naast kerstpakketten info treft u wekelijks leuke winacties aan en wisselen wij serieuze berichten af met leuke kerstman weetjes en grappige foto’s. Onderstaand geeft de verhouding in socialmedia weer. We hebben daarop besloten daar verregaande op in te zetten.

  1. Facebook (73,58
  2. Twitter (26.42%)

Trots zijn we dan ook op al onze volgers en likes, doet u mee? U bent dan zeker op de hoogste van het laaste nieuws en doet mee voor de leukste geschenken, dat is mooi meegenomen. Mist u iets op onze facebookpagina of heeft u een leuk idee of suggestie laat het ons weten en we nemen het mee in de jaarlijkse idee-pool. Zo heeft u indirect invloed op bijvoorbeeld onze kerstpakketten assortiment en werkwijze.

Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk het nieuws en Leuke kerstpakketten acties op facebook, geniet ervan!

Leuke kerstpakketten acties op facebook