Mooi kerstpakket : medewerkers verrassen

Mooi kerstpakket? Verras je medewerkers! Werkgevers hebben de belangrijke taak om bedrijf te voeren. Dat kunnen ze niet alleen. Gemotiveerd personeel is nodig om goede resultaten te behalen. Werkgevers hebben het personeel nodig voor hun bedrijf, werknemers hebben het bedrijf nodig om niet werkloos te worden. Naast het voeren van een bedrijf hebben werkgevers ook de belangrijke taak om aan hun mensen elke maand het salaris uit te betalen, veel gezinnen zijn daarvan afhankelijk. Tot zover niets bijzonders aan de hand. Wat wel bijzonder is, is dat werkgevers aan hun medewerkers extra kunnen tonen dat ze hun inzet waarderen. Dit kan door extraatjes te geven in de vorm van een feestavond, een etentje, maar ook het samenstellen van een kerstpakket hoort daarbij. Ook een Sintsurprise zal in dank worden afgenomen. Het is aan jou de belangrijke en dankbare taak wat je voor je medewerkers gaat doen. Jouw persoonlijke inzet voor de kerstpakketten en wellicht ook voor de Sintsurprises zullen hoge ogen gooien. Jij laat hiermee zien dat je niet alleen hart hebt voor het bedrijf, maar zeker ook voor de medewerkers. Mensen verrassen, verwennen en blij maken geeft een heerlijk gevoel. Je zult dit kennen van voorgaande jaren. Wordt dit je eerste jaar dat je kerstpakketten cadeau doet dan zul je dit fijne gevoel straks kunnen beamen.

Leukste taak werkgever

Als werkgever heb je leuke en minder leuke werkzaamheden. Een van de leukste taken van een werkgever is het samenstellen van een kerstcadeau. Wat ga je dit jaar doen? Je personeel verrassen en je waardering laten zien zijn belangrijk voor alle partijen: voor je medewerkers, voor jou, voor je bedrijf. Er zal op een ongedwongen manier een bepaalde verbinding tot stand komen als men elkaar laat merken dat er respect en waardering is tussen partijen. Het zal alles en iedereen ten goede komen. Probeer deze leukste taak voor de werkgever daarom ook zelf uit te voeren, eventueel met wat hulp. Je medewerkers zullen het enorm waarderen dat jij voor hen aan het werk bent geweest om een fraai geschenk te scoren.

Omdat het mag en niet omdat het moet

Werknemers hebben recht op hun salaris. Werkgevers hebben de plicht om elke maand het salaris over te maken. Daarmee voldoet de werkgever aan zijn verplichtingen. Hoe prettig is het echter om jouw mensen eens een extraatje te geven voor hun inzet. Dat kan als er goede bedrijfsresultaten zijn behaald door een winstuitkering, maar het kan ook in de feestmaand december door het geven van een Sintsurprise en/of kerstpakket. Het is geen verplichting, het moet niet, maar het mag….Het zal echter wel in dankbaarheid worden ontvangen en de waardering zal groot zijn. Juist die zaken zijn zo belangrijk in het leven, de grootte van het cadeau is daarbij niet van belang. Kun je door omstandigheden minder extra kosten maken voor je medewerkers dan is ook een klein geschenk, gegeven uit je hart met een woord van dankbaarheid, prima!

Kerstpakket verdient zich terug

Personeelskosten zijn een grote last voor een bedrijf, die terugverdiend moet worden om de zaak draaiende te houden. Goed personeel kost geld en daar staan inzet en gemotiveerde mensen tegenover. Het is belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en te houden, daarvoor moeten werkgevers wel wat inspanning leveren. Laat je mensen merken dat ze belangrijk voor jou en je bedrijf zijn. Zeg het met woorden, maar zo af en toe een extraatje geven is tevens aan te bevelen. Denk daarbij aan de feestdagen in december, het feest van Sinterklaas en kerst, die kun je goed gebruiken en zijn daar zeer geschikt voor om eens goed uit te pakken. Gaan de zaken goed, laat het merken door een fraai kerstgeschenk dat groter is dan normaal, of gebruik Sinterklaas om een surprise te geven. Gaat het wat minder, probeer dan met minder geld toch een fraai cadeau samen te stellen.

Mooi kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza lukt je dat gegarandeerd. Jouw extra inspanningen voor je personeel zullen zich vertalen in een grotere inzet en nog meer gemotiveerde mensen op de werkvloer. Een kerstpakket groot of klein en een woord van dank verdienen zich terug, omdat jouw mensen dit gebaar niet vergeten. Probeer deze kerstpakketten traditie ook in jouw bedrijf in ere te houden. Zijn er wellicht ook zakenrelaties die je wil verrassen met een kerstcadeau of waarmee je wil proosten op een prettige samenwerking? Je kunt er al gerust over nadenken en namen noteren.