Meerdere kerstpakketsoorten combineren

We krijgen regelmatig de vraag van klanten of er binnen een bestelling meerdere soorten kerstpakketten gecombineerd kunnen worden. Het kortste antwoord is: Ja! U kunt inderdaad meerdere kerstpakketsoorten combineren.

In een team zitten meestal veel verschillende mensen. Niet al deze mensen zullen dezelfde interesses en behoeften hebben. Daarom kan het leuk zijn om meerdere kerstpakketten te kiezen. Zo kunnen al uw medewerkers iets krijgen wat bij hen past.

Stel, u ziet twee mooie kerstpakketten. De een is meer geschikt voor uw vrouwelijke werknemers en de andere meer voor de mannelijke medewerkers. Geen probleem! U kunt binnen uw bestelling eenvoudig meerdere kerstpakketsoorten combineren. Wat hierbij wel belangrijk is, is de inpaklocatie van het kerstpakket.

Inpaklocaties van de kerstpakketten

Als u meerdere kerstpakketsoorten wilt combineren, is het handig om even te kijken naar de inpaklocatie van de kerstpakketten. Indien u kerstpakketten kiest uit meerdere (verschillende) inpaklocaties, moeten wij per locatie transportkosten berekenen bij uw bestelling. Om dit te voorkomen kunt u heel gemakkelijk zoeken op inpaklocatie.

De inpaklocatie staat bij ieder kerstpakket genoteerd. Om een overzicht te zien per inpaklocatie, vult u ‘Inpaklocatie: + het nummer van de inpaklocatie’ in als zoekopdracht linksboven in de website. Heeft u bijvoorbeeld een leuk kerstpakket gezien bij inpaklocatie 21? Dan kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van alle andere kerstpakketten van deze inpaklocatie.

Het kan een behoorlijk kostbare aangelegenheid worden wanneer u kiest voor meerdere kerstpakketten van verschillende inpaklocaties. Komt u er zelf niet helemaal uit met het zoeken naar de inpaklocaties? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice! Zij helpen u graag verder. Ook kunt u een mail sturen naar [email protected].

Meerdere kerstpakket soorten combineren met persoonlijke boodschap

Wilt u meerdere kerstpakket soorten combineren binnen uw bestelling voor uw personeel? Dan is het wellicht leuk om alle medewerkers wel dezelfde persoonlijke kerstboodschap te geven. Dit kan bijvoorbeeld middels een persoonlijke kerstkaart of een brief van de directie. De voorwaarden hiervoor zijn een minimale afname van 50 stuks per kerstpakket soort. Daarnaast geldt dat de persoonlijke boodschap uiterlijk op 15 november bij ons binnen moet zijn. Of 5 weken voor de door u gewenste afleverdatum.

Veel gestelde vragen

Deze vraag over meerdere kerstpakket soorten combineren, staat op onze website onder de meest gestelde vragen. Daar zijn verschillende vragen en antwoorden te vinden over onze Kerstpakketten, Eigen Keuze Kerstpakketten en Algemene zaken. Staat uw vraag daar niet tussen? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan zowel via de email als telefonisch.

Succes en heel veel plezier met het kiezen van uw kerstpakketten! We horen het graag wanneer we iets voor u kunnen doen.

Kerstman met vraagteken