Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Nederland – Kerstpakketten

Nu het WK voetbal volop bezig is, willen we Nederland even onder de aandacht brengen. Aangezien ons land dit jaar helaas niet meedoet aan het wereldwijde voetbalevenement, kunnen we wel even een oranje momentje gebruiken.

De themalijn Nederland bevat heerlijke foodproducten, geheel in Nederlandse stijl. Zo zijn de verpakkingen opgeleukt met koeien, molens en prachtige grachtenpanden. Een echt Nederlands beeld. De producten zelf zijn ook typisch Nederlands. Kaaspuntjes, chocomelk en erwtensoep zijn onder andere te vinden in de kerstpakketten met deze themalijn.

Nederland

Hoewel de kleur oranje ontbreekt bij de producten, doet alles denken aan ons fijne land. Wilt u graag foto’s zien van producten uit de themalijn? Op ons Instagramaccount kunt u al wat foto’s vinden!

Meer weten over ‘Nederland’?

Wilt u meer weten over ‘Nederland’ of een van onze andere themalijnen? Onze klantenservice zit klaar om u te helpen! Ook voor contact over alle mogelijkheden van het bestellen of samenstellen van kerstpakketten kunt u bij hen terecht. Heeft u suggesties? Wij horen het graag. U kunt ons ook via Facebook benaderen.