Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Nederland – Kerstpakketten

Nu het WK voetbal volop bezig is, willen we Nederland even onder de aandacht brengen. Aangezien ons land dit jaar helaas niet meedoet aan het wereldwijde voetbalevenement, kunnen we wel even een oranje momentje gebruiken.

De themalijn Nederland bevat heerlijke foodproducten, geheel in Nederlandse stijl. Zo zijn de verpakkingen opgeleukt met koeien, molens en prachtige grachtenpanden. Een echt Nederlands beeld. De producten zelf zijn ook typisch Nederlands. Kaaspuntjes, chocomelk en erwtensoep zijn onder andere te vinden in de kerstpakketten met deze themalijn.

Nederland

Hoewel de kleur oranje ontbreekt bij de producten, doet alles denken aan ons fijne land. Wilt u graag foto’s zien van producten uit de themalijn? Op ons Instagramaccount kunt u al wat foto’s vinden!

Meer weten over ‘Nederland’?

Wilt u meer weten over ‘Nederland’ of een van onze andere themalijnen? Onze klantenservice zit klaar om u te helpen! Ook voor contact over alle mogelijkheden van het bestellen of samenstellen van kerstpakketten kunt u bij hen terecht. Heeft u suggesties? Wij horen het graag. U kunt ons ook via Facebook benaderen.