Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Nieuwe kerstpakketten collectie 2012 is online!

Nieuwe kerstpakketten collectie 2012 is online!

Bij kerstpakkettenplaza.nl komt de kerst er weer aan! De mooiste kerstpakketten 2012 staan weer op de website. Zoek naar mooie kerstpakketten, Italiaanse kerstpakketten of duurzame kerstpakketten. Ook de stoere kerstpakketten zijn weer van de partij. Hierdoor slaat u de plank nooit mis. Luxe kerstpakketten zijn er voor iedereen. Nieuwe kerstpakketten collectie 2012 is online en dat kunt u zien!

Het kerstpakket; geef personeel een professioneel cadeau

Het hele jaar streeft u naar perfectie. Waarom zou dat bij het kerstpakket anders zijn? Gelukkig hebben wij meer dan 1.300 mooie kerstpakketten in huis waaruit u kunt kiezen. Bepaal eerst uw budget per persoon. Op zoek naar een kerstpakket tussen de 30 en de 35 euro? Geen probleem. In elke prijsklasse zitten uitsluitend kerstgeschenken van topkwaliteit. Bestel ze nu dus snel, want de nieuwe kerstpakketten collectie 2012 is online!

Kerstcadeaus van over de hele wereld!

Als u uw kerstpakket uitzoekt, zal het u ongetwijfeld opvallen dat er veel producten uit andere landen komen. We hebben wijnen uit de meest imposante wijnstreken van Frankrijk. Misschien herkent u er wel een paar! Denk aan Champagne of Bordeaux en droom weg bij de lekkerste wijnen uit ons assortiment. Ook andere lekkernijen uit Europa en daarbuiten vindt u in onze heerlijke foodpakketten. Neem snel een kijkje!