Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Online kerstpakketten kopen

Online kerstpakketten kopen is gemakkelijk, het bespaart tijd en de keuze is enorm omdat er op een website nou eenmaal meer kerstpakketten getoond kunnen worden dan in een brochure. Daarbij is het een verantwoordelijke keuze omdat drukwerk het milieu belast. Als partner van MVO Nederland staat dat bij ons hoog in het vaandel.

Omdat de kerstpakkettenmarkt vooral op internet nogal competitief is, is de inhoud en de prijs van onze kerstpakketten zeer marktconform. U kunt dit testen door de naam van het kerstpakket in Google in te geven om zo de resultaten van het desbetreffende kerstpakket te bekijken. Vaak vindt u een vergelijkbaar pakket met dezelfde naam en inhoud. Nog een voordeel van online kerstpakketten kopen is dat de foto’s van het desbetreffende kerstpakket duidelijk weergegeven worden en u de pakketfoto kunt vergroten. Hierdoor is de gehele inhoud van het kerstgeschenk goed zichtbaar.

Om collega’s mee te laten denken, zodat u niet alleen de keuze voor het kerstpakket behoeft te maken, is het heel handig om het geschenk waar uw oog op is gevallen online door te sturen aan uw mededenkers of medebeslissers. Dit kan via de ‘Tell a friend’ button, links onder het pakket. Hij of zij ontvangt een directe link naar de pagina waar het door u gevonden pakket op staat. U ontvangt zelf ook de link, zodat u altijd kunt nakijken welk pakket of pakketten u heeft doorgestuurd.

U kunt de pagina waar het kerstpakket van uw keuze op staat ook printen en/of toevoegen aan uw favorieten.

Online kerstpakketten kopen? Kies voor zekerheid!

U vraagt, via het pakket van uw keuze, een vrijblijvende offerte aan. Het meeste werk voor u is dan gedaan. De offerte wordt direct per mail aan u verzonden. Indien u de offerte voor akkoord getekend retourneert, per mail of per fax, ontvangt u per omgaande een bevestiging van ontvangst. De order is geplaatst!

Online kerstpakketten kopen is dus zeer eenvoudig. Binnen enkele stappen heeft u de vrijblijvende offerte in huis en indien gewenst kunt u direct de kerstcadeaus bestellen door de offerte te ondertekenen en te retourneren. Binnen een paar minuten heeft u de cadeaus voor uw collega’s of zakenrelaties geregeld!

Online kerstpakketten kopen