Op koers kerstpakketten

Alle hens aan dek! De kerstpakketten uit de themalijn ‘Op Koers’ zijn er voor de medewerkers die uw bedrijf door onrustige wateren hebben geleid. Deze lijn heeft zijn eigen speciale gevoel, iets wat je niet kunt beschrijven. Lees deze blog en kom er voor uzelf achter!

Aan het eind van het jaar is het belangrijk even het net op te halen. Elke werknemer verdient het om beloont te worden voor zijn of haar harde werk. In de kerstpakketten uit deze lijn zitten producten van ‘Op Koers’. Een merk dat uitstekend bij ons past. Hard werken wordt beloond met een geweldige verrassing.

Of uw bemanning nou meer is van de hartige versnaperingen Op koersof zoete lekkernijen, deze themalijn biedt het allemaal. Een slimme keus als uw werknemers veel verschillende smaken en invloeden hebben. Uiteindelijk worden ze allemaal gebonden door één ding: inzet voor hun werk!

Op koers kerstpakketten, waarom?

Na een lange dag werken wil iedereen wel thuiskomen en wat lekkers eten en drinken. Zeker als de dagen weer wat kouder zijn, kan dat vooruitzicht uw medewerkers de dag door helpen. Deze bikkels verdienen dan ook een pakket vol eten dat door echte zeevaarders genuttigd wordt! Ze moeten tenslotte de volgende dag de touwen weer in. Een kerstpakket is dan ook de ultieme manier om weer lekker op te laden.

Als iedereen zo rond de kerst even voor anker gaat liggen, is het eindelijk tijd voor rust. De rust die ook u zo erg verdiend heeft. De kersttijd is de ideale tijd om die rust nou echt even te pakken. Hoe kan dat beter dan met appeltaart en warme chocolademelk? Voordat u weer lange dagen maakt en mensen aanstuurt is het goed om dat momentje voor uzelf te nemen. Laat u dit moment voorbijgaan, dan krijgt u daar ongetwijfeld spijt van. Kijk nu op onze website voor de mooiste en lekkerste op koers kerstpakketten.