Populairste kerstpakketten uit 2021

Wat waren de populairste kerstpakketten uit 2021? Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste assortiment kerstpakketten met maar liefst 1.300 kerstgeschenken. Ieder jaar blikken we terug op de populairste thema’s in kerstpakketten. In deze blog kijken we naar de kerstpakketten 2021. Waarom? De meeste trends in kerstpakketten komen jaarlijks terug of gaan een aantal jaar mee. Doe inspiratie voor 2022 dus op met dit artikel. Bekijk de populairste kerstpakketten uit 2021 en krijg antwoord op de vraag: welke kerstpakketten trends zijn er? En wat voor kerstpakket kopen in 2022?

1. Rituals kerstpakket 2021

Ieder jaar is het Rituals kerstpakket weer razendsnel uitverkocht. Ook al onze Rituals kerstpakketten 2021 waren snel vergeven. Bij het samenstellen van de lijst met populairste kerstpakketten uit 2021 kijken we naast aanvragen, verkopen en aantallen, naar de snelheid van verkoop. Want, als er meer waren, dan hadden we tot in december nog Rituals kerstpakketten kunnen verkopen. Een stijgende kerstpakketten trend van 2021 was de verzorgingspakketten voor mannen. Kerstpakketten voor mannen hoeven niet meer stoer te zijn, ook voor de man die om zijn uiterlijk geeft, is er een kerstpakket.

2. Individuele kerstpakketten

Individuele kerstpakketten passen bij een bredere trend in de samenleving. Iedereen ontwikkelt sterker zijn eigen identiteit. Dit is gender overstijgend. Wij hebben nog steeds kerstpakketten voor mannen en vrouwen tussen de thema’s, maar verwachten dat dit de komende jaren af zal nemen in populariteit. Daarentegen zullen individuele kerstpakketten, zoals ons concept van eigen keuze kerstpakketten in populariteit stijgen. Ook zelf kerstpakketten samenstellen of meerdere kerstpakketten kleine oplages kiezen, zal in aanvraag toenemen. Bij dit laatste concept kiest u bijvoorbeeld 2 of 3 verschillende kerstpakketten, passend bij uw medewerkers.

3. Eten en drinken kerstpakketten

Kerstpakketten eten en drinken; deze mist letterlijk nooit uit de lijst met populaire kerstpakketten. En dat is maar goed ook. Want, waarbij voor de één het een doos met wat snacks lijkt, kan het voor een ander net dat luxe randje aan kerst geven. Met kerst is dit iets waar u als bedrijf best bij stil mag staan. Niet iedereen heeft het even breed, of verwent zichzelf met luxe eten en drinken. Als bedrijf kunt u uw medewerkers dat extraatje geven zodat u zeker weet dat iedereen in de decembermaand lekker kan genieten van hoge kwaliteit eten en drinken. Ook kerstpakketten met eten en drinken stonden in de lijst van populairste kerstpakketten uit 2021.

4. Thema kerstpakketten

We zijn dol op thema’s bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij hebben heel veel mooie producten voor onze kerstpakketten, zelfs de grootste voorraad van Nederland! Maar omdat niet iedereen de tijd en creativiteit heeft voor een kerstpakket samenstellen, doen wij dit graag. Thema’s als reizen, winter, natuur, kleuren, BBQ, koken, wandelen, teamwork, interieur, etc. de lijst is te lang om op te noemen. Thema’s scoorden goed en mogen dus zeker niet ontbreken in de lijst met de populairste kerstpakketten uit 2021.

5. Duurzame kerstpakketten

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de maatschappij en misschien ook binnen uw bedrijf. De hoeveelheid afval beperken, duurzaam omgaan met grondstoffen, de natuur beschermen, een beter begrip krijgen waar voeding vandaan komt; allemaal thema’s die wij bij onze kerstpakketten ook hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer u als bedrijf ook een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) doel heeft, dan past een duurzaam kerstpakket hierbij. Deze boodschap overdragen is belangrijk en iedereen draagt daaraan bij. Wij waren blij om te zien dat duurzame kerstpakketten bij de populairste kerstpakketten uit 2021 horen.

6. Luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten zijn hip. Mede met kerstpakketten corona vonden veel bedrijven dat er best wat meer besteed mocht worden aan het geluksgevoel van medewerkers. Luxe kerstpakketten doen dat. De mooie producten in zowel de food als non-food kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl dragen daaraan bij. Ook wij dragen ons steentje bij in deze voor veel mensen moeilijke tijd. Wij ondersteunen met een deel van de opbrengst van de kerstpakketten goede doelen!

7. Zelf kerstpakket samenstellen

Zoals bij het punt met individuele kerstpakketten genoemd, mensen zijn steeds minder in een hokje te plaatsen. En dat is een goede ontwikkeling. Wel zien we bij onze klanten dat er vaak een eigen bedrijfscultuur is. Aan ons de uitdaging om de bedrijfscultuur te vatten in een kerstpakket dat daarbij past. Zelf een kerstpakket samenstellen kan bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij maken dan in opdracht of samen met u een eigen kerstpakket. Vanaf grotere aantallen zelfs met logo of in huisstijl. Bij kerstpakketten voor het mkb staan deze zeker tussen de populairste kerstpakketten uit 2021.

8. Borrel kerstpakket

We hebben wat geborreld achter onze laptops in 2021. Met thuiswerken, online teambuilding borrels, vrijmibo’s digitaal organiseren en meer. Logisch dat in deze gedachte een lekker borrel kerstpakket bij veel bedrijven ‘top of mind’ was. Ook als corona kerstpakket was dit een hit. Want, zo kon de kerstborrel toch nog doorgaan.

9. Landen kerstpakketten

Regio thema’s met streekproducten kwamen in de populairste kerstpakketten uit 2021 voor. Maar wij hebben ook landenthema’s gemaakt die geliefd waren. Denk aan een Spaans of Italiaans kerstpakket; de landen die u associeert met lekker mediterraans eten. Maar ook een Hollands kerstpakket, Japans, Chinees of Oosters kerstpakket was een hit.

10. Wijn en champagne kerstpakketten

De laatste trend voor 2021 kerstpakketten was om niet alleen medewerkers een geschenk te geven. Ook andere relaties kerstpakketten geven was een trend die in de populairste kerstpakketten uit 2021 genoemd moet worden. Dit hoeft geen groot geschenk te zijn. Een wijn of champagne kerstpakket laat ook al zien dat er een goede relatie is die gewaardeerd wordt. Een wijn kerstpakket is overigens veel meer dan alleen een flesje wijn bij ons. Een mooie geschenkverpakking, wat lekkers erbij of kaarsjes om de ambiance te zetten voor een goed glas wijn. Laat sfeer maken maar aan Kerstpakkettenplaza.nl over.

Kerstpakketten 2022

2021 ligt achter ons en het is tijd om vooruit te blikken. Voor 2022 hebben wij ons goede doel al gekozen! Make a Wish Nederland steunen wij! Op deze twee geselecteerde kerstpakketten goede doelen steunen! U kunt mooie kerstpakketten kopen, wij doneren aan Make a Wish Nederland. Tot slot, 2021 is klaar. We kijken nu naar het nieuwe jaar. We gaan hard aan het werk, en dat begint nu al. Dus bestel uw kerstpakketten in de zomer al: zet het vast in uw agenda.