Rituals- en wellness kerstpakketten

Het is pure verwennerij voor je medewerkers als zij van jou een wellness kerstpakket ontvangen. Een pakket met heerlijke verzorgende producten en producten en artikelen die zorgen voor optimale ontspanning thuis, onder andere in de eigen badkamer. Erg fijn om te ontvangen, maar ook om cadeau te geven zowel aan de dames als ook aan de heren die in jouw bedrijf werkzaam zijn. Bekijk de cadeaus goed, want er zijn verwenpakketten bij speciaal voor dames en andere speciaal voor heren. Zeker weten dat jij veel complimenten over deze cadeaus in ontvangst gaat nemen.

Inhoud wellness kerstpakketten

In het wellness pakket dat zeer geschikt is als fraai kerstcadeau vind je producten van de beste kwaliteit. “Alleen het beste is goed genoeg voor jouw medewerkers”. Enkele voorbeelden van producten zijn: een comfortabele badjas, een heerlijk zachte badhanddoek, lotion, badschuim, shampoo, geurstokjes, parfum enz. Meer informatie over de inhoud vind je als je op meer info klikt bij de afbeelding van elk pakket aanwezig. Een wellness cadeau voor jouw medewerkers, dit cadeau zal zorgen voor blije gezichten van je medewerkers en het zorgt voor veel voldoening voor jou.

Er zijn wellness pakketten geschikt voor zowel dames als heren, maar er zijn ook wellness cadeaus speciaal voor dames en speciaal voor heren. Alle cadeaus, groot en klein, worden erg mooi verpakt. Er wordt zowel aan de inhoud als aan de verpakking veel zorg besteed. Wil je dit jaar geen traditioneel kerstpakket overhandigen aan je medewerkers, maar iedereen verwennen met een totaal ander cadeau, bestel dan de wellness kerstpakketten.

Rituals kerstpakketten

Rituals verwenpakketten bevatten producten die een goede invloed hebben op lichaam en geest, producten om van te genieten en om beter te kunnen ontspannen. “Gewoon” in bad gaan of “gewoon” douchen is er niet meer bij, met de heerlijke badproducten uit het Rituals verwenpakket wordt het een bijzondere ervaring. Producten voor lichaam en geest van de beste kwaliteit voor al je medewerkers. Bij sommige verzorgende kerstpakketten wordt er onderscheid gemaakt tussen Rituals kerstcadeaus voor vrouwen en cadeaus speciaal voor mannen.

Je kunt dit vaak duidelijk zien aan de naam van het pakket en de uitstraling. Ook bij de productinformatie word jij hierop gewezen, zodat dit nooit mis kan gaan. Er zijn echter ook een heleboel Rituals kerstcadeaus die zowel geschikt zijn voor vrouwen als ook voor mannen. Maak een keuze uit deze fraaie cadeaus. Mooi om te geven, fantastisch om te krijgen. Met een dergelijk kerstgeschenk leg je de nadruk op persoonlijk, jouw medewerkers krijgen een heerlijk en persoonlijk verwenpakket waar zij zelf uren van kunnen genieten na een drukke werkdruk, of tijdens de vrije feestdagen.

Leg jouw medewerkers in de watten met een Rituals verwenpakket. De producten zelf zien er mooi uit en worden ook nog eens fraai verpakt bij je afgeleverd. Handwash en handcrème bijvoorbeeld heerlijk om te gebruiken en mooi om te zien op het aanrecht of de wastafel. Met Rituals kerstpakketten geef je luxe aan je personeel en dat zal gewaardeerd worden. Na de voorbereidingen van het kerstdiner zal dit kerstgeschenk zeer welkom zijn om te ontspannen totdat de visite komt of men gebruikt het wanneer alles achter de rug is. Heerlijk douchen of baden en helemaal ontspannen.

Na gedane arbeid verdient jouw personeel ontspanning

Uitgerust personeel is goed voor je bedrijf. Het mes snijdt dus aan twee kanten, als jij je medewerkers een heerlijk verwen kerstpakket cadeau geeft. Na een jaar van hard werken komen in december de feestdagen, die vaak ook hectisch kunnen zijn. Met dit kerstpakket echter zullen jouw medewerkers vele uren rust vinden en zullen zij zich kunnen ontspannen en genieten van heerlijke producten op het moment dat zij er behoefte aan hebben. Met deze luxe en verzorgende producten maken zij van hun eigen badkamer een heerlijk relax oord.

De beste kwaliteit voor jouw mensen en dat zullen ze ervaren. Een persoonlijk kerstgeschenk, daarmee bereik je een waardevol doel, namelijk een goede relatie met je personeel. Dit kerstcadeau kan ook heel geschikt zijn om aan zakenrelaties cadeau te doen. Pure verwennerij! Ben jij gewend om je zakenrelaties elk jaar een fles goede wijn te geven? Doorbreek deze traditie en verras zowel je personeel als je zakenrelaties met een Rituals verwen kerstpakket. Geniet straks van de vele lovende woorden en complimenten.

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3570 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe