Rituals kerstpakket

Een rituals kerstpakket is een pakket met verzorgende producten en verwenproducten voor lichaam en geest. Met heel weinig kun je wat extra ontspanning en geluk voor jezelf creëren door de producten uit een rituals- of verwenpakket te gebruiken. Een rituals kerstpakket is heel speciaal en te gebruiken voor bijzondere momenten. Als jij als werkgever jouw medewerkers een rituals kerstpakket cadeau doet dan geef je een heel persoonlijk cadeau. In een rituals kerstpakket kunnen zich onder andere de volgende artikelen bevinden: een zachte badhanddoek, handcrème, douche puff, body lotion, badolie, een comfortabele badjas, shampoo, body cream, geurstokjes, shower scrub en nog vele andere verzorgende en ontspannende producten voor lichaam en geest.

Kijk eens naar de “grote” namen van de mooie producten, dat is pas kwaliteit! Kwaliteit die je van ons, Kerstpakkettenplaza, gewend bent. Het zal moeilijk zijn om te kiezen, want alle rituals kerstpakketten zien er fantastisch uit en hun inhoud is van grote klasse.

Rituals kerstpakket voor wie bestemd?

Rituals kerstpakketten zijn zowel bestemd voor mannen als voor vrouwen. Sommige pakketten zijn geschikt voor allebei. En er zijn rituals kerstpakketten alleen voor mannen en alleen voor vrouwen. Je kunt dan denken aan een pakket met een dames badjas en een ander pakket met een heren badjas. Bekijk de afbeeldingen goed en klik op de knop info om precies te lezen wat de inhoud van het pakket is. Vergissen is dan praktisch onmogelijk. Kies je voor specifieke mannen en vrouwen rituals kerstpakketten dan dien je uiteraard de samenstelling van je personeelsbestand te kennen. Deze voorbereidingen kun je nu alvast treffen, dan hoef je straks nog slechts de bestelling door te geven en dat kan zoals je wel zult weten eenvoudig online bij Kerstpakkettenplaza.

Zijn er vragen, daarvoor neem je contact op met onze klantenservice die je vriendelijk te woord zal staan. Ook voor een andere samenstelling van een bepaald rituals pakket kun je contact op nemen. Als je aan de voorwaarden voldoet, op tijd je order hebt geplaatst en het een bestelling betreft vanaf 50 stuks, bieden wij je deze mogelijkheid en kun je producten inwisselen. Een bijzondere mogelijkheid waardoor jouw cadeau voor je medewerkers naar de volle 100% tevredenheid wordt samengesteld.

Rituals kerstpakket om je medewerkers te verwennen

Wil je dit jaar je werknemers een heel persoonlijk kerstcadeau overhandigen overweeg dan een rituals kerstpakket van Kerstpakkettenplaza om je medewerkers te verwennen. De inhoud van een rituals kerstpakket is pure verwennerij met producten van de beste kwaliteit. Kijk rustig rond op onze website als alle kerstpakketten online staan. Je komt dan ook de verwenpakketten tegen. Jij beoordeelt of dit een geschikt cadeau is voor jouw personeel. Het is een totaal ander kerstpakket dan je misschien gewend bent om te geven, maar je zult er hoge ogen mee gooien. De boodschap die er achter zit “het hele jaar heb je hard gewerkt, neem nu even de tijd voor jezelf, je hebt het verdiend”, is een boodschap die binnenkomt bij jouw mensen.

Rituals kerstpakket, verrassend leuk

Wil je jouw medewerkers in december verrassen met een origineel en heel persoonlijk cadeau kies dan voor de rituals of verwenpakketten van Kerstpakkettenplaza. Medewerkers zullen dit cadeau als verrassend leuk ervaren. Al onze kerstpakketten zijn fraaie cadeaus en elk pakket zal in dankbaarheid worden ontvangen. Ook de kwaliteit laat niets te wensen over of het nu om etenswaren gaat, drank of verzorgende producten, alleen het beste is goed genoeg voor jouw mensen. De inhoud van de rituals pakketten bevat mooie producten, leuke artikelen voor hem en/of voor haar.

Rituals kerstpakket, wie had dat verwacht?

Wil jij dat dit jaar jouw medewerkers versteld staan van het kerstpakket? Kies dan voor de rituals of verwenpakketten van Kerstpakkettenplaza. Zonder afbreuk te doen aan al onze andere kerstpakketten is een rituals kerstpakket het neusje van de zalm. Bekijk de afbeeldingen als je op de website bent en lees de productinformatie dan snap je waarom wij dit durven zeggen. Een verwenproduct, een schitterend en heel persoonlijk kerstgeschenk, dat meteen gebruikt kan worden tijdens de vrije feestdagen.

Je personeel weet het zeker te waarderen dat jij een cadeau geeft waarmee zij zich heerlijk kunnen verzorgen, ontspannen en verwennen. Met een knipoog….. zodat zij zich in het nieuwe jaar helemaal ontspannen voelen en in optimale conditie voor het bedrijf aan de slag kunnen gaan.

Rituals kerstpakket