Sinterklaaspresentje personeel 2022

Voordat we dit jaar de kalkoen uit de oven halen, de wijn inschenken en Mariah Carey uit onze speakers luidt, is het in december eerst nog tijd voor een andere feestelijke gelegenheid: Sinterklaas! Om ook als volwassenen deze traditie in stand te houden, kiezen veel bedrijven ervoor om hun personeel een Sinterklaas presentje te geven. Daarom hebben wij ook dit jaar weer de feestelijkste sinterklaaspakketten voor u samengesteld.

sinterklaaspresentje
Sinterklaaspakket: Sinterklaas XXL

Ons assortiment Sinterklaaspresentjes

Onze website staat uiteraard vol met diverse soorten kerstgeschenken en kerstpakketten. Maar ons assortiment bevat ook diverse pakketten en geschenken voor het Sinterklaasfeest. Dus ook voor het geven van een sinterklaaspresentje bent u bij ons op het juiste adres! Ook dit jaar bevat ons Sinterklaas-assortiment de lekkerste kruidnoten, zoetste marsepein en smeuïgste chocoladeletters.

Het uitzoeken van een Sinterklaaspresentje

Het is begrijpelijk dat door ons ruime en diverse assortiment het lastig kan zijn om het juiste Sinterklaaspresentje uit te kiezen voor uw personeel. Maar met onze handige zoekfunctie op onze website zoekt u gemakkelijk op product of op thema. Door ‘Sinterklaas’ in te typen als zoekopdracht, krijgt u een overzicht van ons gehele Sinterklaas-assortiment  op een pagina te zien. Zo kunt u gemakkelijk onze pakketten vergelijken en het beste Sinterklaaspakket of presentje voor uw personeel uitkiezen.

Heeft u een keuze gemaakt?

Mooi, dan kunt u uw gekozen pakketten gemakkelijk en snel bestellen via onze website Kerstpakkettenplaza.nl. Onder het pakket kunt u aangeven hoeveel pakketten u graag wilt bestellen en waar en wanneer deze geleverd mogen worden. Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u van ons direct een vrijblijvende offerte. Nadat u akkoord gaat met deze offerte gaan wij direct voor u aan de slag om uw bestelling in orde te maken en deze op tijd naar het gewenste adres te verzenden. Dus waar wacht u nog op? Maak de decembermaand extra feestelijk dit jaar door uw personeel te verrassen met een Sinterklaaspresentje van Kerstpakkettenplaza.nl!

Heeft u vragen over de inhoud van een van onze Sinterklaaspakketten? Of over het bestellen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te woord te staan en u te helpen.