Top 10 kerstpakket ideeën

Het kerstpakketten seizoen komt er weer aan. Althans, voor u of uw collega die de kerstpakketten samen met ons gaat samenstellen. Om u alvast te inspireren, geven wij de top 10 kerstpakket ideeën. Samen gaan we aan de slag om ook dit jaar weer een prachtig kerstpakket voor u samen te stellen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl moeten we er ook wel vroeg mee beginnen, want wij zijn een van de grootste aanbieders van kerstpakketten in Nederland. Wij verzorgen kerstpakketten voor maar liefst 30.000 bedrijven en hebben het grootste assortiment van Nederland. Lees onderstaand onze top 10 ideeën voor kerstpakketten en kerstgeschenken. Neem gerust contact met ons op voor vragen of om een showroombezoek in te plannen.

1. Luxe kerstpakketten

Op nummer 1 dit jaar staan luxe kerstpakketten. Door corona is de trend van medewerkers wat extra verwennen ontstaan. Het lijkt erop dat de werkgevers van Nederland de luxe kerstpakketten erin houden. Om iedereen een goede kerst te bezorgen, is een lekker, uitgebreid en luxe kerstpakket de oplossing. Met lekker eten, borrelhapjes, drankjes en cadeautjes, kunt u voor alle collega’s een fijne kerst garanderen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl geven we 100% tevredenheidsgarantie!

2. Een kerstpakket idee origineel maken

Naast de luxe kerstpakketten is hip om een kerstpakket idee origineel te maken! Wij doen ook jaarlijks ons uiterste best om weer met een mooie en unieke collectie te komen. De helft van het werk is dus al gedaan. Onze top 10 kerstpakket ideeën maken we met al onze relaties in gedachten. Om een kerstpakket idee origineel te maken, is onze tip voor u om uw medewerkers in gedachten te nemen. Wat zouden zij leuk, fijn of verrassend vinden? Wij hadden vorig jaar bijvoorbeeld een kruiwagen vol lekkers! Een greep uit andere originele kerstpakketten die mensen niet zagen aankomen: sushi kerstpakket, kerstdiner met slowcooker en een XXL kerstpakket met 100+ artikelen!

3. Kerstpakketten samenstellen

Doordat wij het grootste assortiment hebben, kunnen we ook gemakkelijk kerstpakketten samenstellen. Zelf een kerstpakket samenstellen is onze derde tip in de top 10 kerstpakket ideeën. Het sluit aan bij het vorige punt, want hoe persoonlijker een kerstpakket is, hoe beter het bij de ontvanger past. Wanneer uw medewerkers gedeelde interesses of hobby’s hebben, dan kunnen wij daar het perfecte kerstpakket voor samenstellen. De mogelijkheden van een kerstpakket samenstellen verschillen per oplage en gaan van de inhoud van een kerstpakket wijzigen tot een kerstpakket met eigen logo, producten in huisstijl en meer!

4. Duurzame kerstpakketten

Duurzaamheid was vorig jaar al hot en zal dit jaar weer geliefd zijn bij ontvangers. Denk bij duurzaamheid lekker breed. Het kan een kweekset zijn om uw eigen kerstboom te planten, een natuur thema kerstpakket, een kerstpakket met duurzame producten of een kerstpakket met een lekker warm fleece dekentje. Iets wat ook duurzaam is, is het stimuleren van uw medewerkers om wat meer te gaan klussen! Met een gereedschap kerstpakket kan dit (leuk als kerstpakket voor mannen of stoere vrouwen). Dit is ook direct een origineel kerstpakket met cadeau.

5. Kerstpakket streekproducten

Waar denkt u nog meer aan bij duurzaam? Veel mensen denken aan regionaal inkopen en producten uit de streek halen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl doen wij dit ook. Kies voor een kerstpakket met streekproducten uit Friesland, Groningen, De Achterhoek, Zeeland, Brabant, Limburg of een andere provincie of streek. Nederland heeft heel veel te bieden, van heerlijke biertjes tot lekkere borrelhapjes. Lekkere kerstpakketten met streekproducten hoeven niet duur te zijn, u kunt het zo duur of uitgebreid maken als u wilt.

6. Kerstpakket fit en vitaal

Gezondheid staat ook hoog in het vaandel. Niet alleen bij de mensen zelf, ook voor u als bedrijf is het stimuleren van gezondheid belangrijk. Gezondheid speelt een grote rol voor mensen hun geluksgevoel. Daarnaast is het natuurlijk ook handig om ziekteverzuim tegen te gaan. Aan een fit en vitaal kerstpakket wat extra’s uitgeven, mag daarom best. Er zijn meerdere fit en vitaal kerstpakketten. Afhankelijk van uw medewerkers kiest u bijvoorbeeld een kerstpakket met smoothie maker om gezond eten te stimuleren, of een sport kerstpakket om men aan te zetten tot meer beweging. Met een kerstpakket kunt u meer bereiken dan alleen het bezorgen van een leuke kerst.

7. Rituals kerstpakketten bestellen

Deze mag in de top 10 kerstpakket ideeën niet ontbreken. Het is namelijk ieder jaar één van de snelst uitverkochte kerstpakketten. Een Rituals kerstpakket voor zowel mannen als vrouwen blijft ongelofelijk populair. Ontvangers zijn er blij mee aangezien Rituals producten erg gewaardeerd worden. Een Rituals geschenk is ook een luxe kerstpakket dat de boodschap van Rituals uitdraagt. Een boodschap van een rustmoment pakken en genieten van de dagelijkse verzorging.

8. Kerstpakket drankpakket

U kunt ook een champagne kerstpakket, wijn kerstpakket of bier kerstpakket bestellen. Een drank kerstpakket is bovendien ook geschikt als nieuwjaarsgeschenk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u geen goedkoop en simpel drankpakket maar wij bieden 100% kwaliteitsgarantie. Wij controleren zelf de kwaliteit en staan 100% achter onze producten. We zoeken ook voor onze drank kerstpakketten naar originele ideeën en producten. Wij fleuren de pakketten op met bijvoorbeeld een mooie verpakking, met borrelhapjes of met een geschenk. Als u op zoek gaat naar de top 10 kerstpakket ideeën voor uw medewerkers, neem dan zeker een drankpakket mee in uw overweging. Ook als relatiegeschenk voor externe medewerkers of voor klanten is dit een aanrader.

9. Eigen keuze kerstpakket

Mensen zijn tegenwoordig steeds individueler. In het verleden was er veel vraag naar kerstpakketten voor vrouwen, mannen, of bijvoorbeeld voor ouderen of moeders. Tegenwoordig is één kerstpakket idee uit de top 10 kiezen veel moeilijker. Voor sommige bedrijven is het zelfs onmogelijk. Mensen zijn uniek, en soms is een uniek kerstpakket per persoon daar de beste oplossing voor. Met onze eigen keuze kerstpakketten kan dit. U kiest de prijscategorie, en uw medewerkers mogen zelf kiezen wat zijn of haar kerstpakket mag bevatten.

10. Brievenbus kerstgeschenk

Last but not least: het brievenbus kerstgeschenk. Ook deze is in de top 10 kerstpakket ideeën relatief nieuw. Steeds meer bedrijven werken met zzp’ers. En een kerstpakket voor zzp’ers is moeilijker mee te geven dan het kerstpakket voor vaste krachten. Met een brievenbus kerstgeschenk kan dit wel. Wij hebben bedacht wat leuke kerstpakket ideeën voor de zzp’ers en externe ondersteuning zijn. Dit kan van een warme muts tot een klein maar mooi kerstcadeautje dat door de brievenbus past.

Brainstormen met een kerstpakketten specialist?

Kerstpakkettenplaza.nl maakt jaarlijks duizenden mensen blij in Nederland. Wij vinden dit belangrijk en doen dit graag. Een onderdeel daarvan is advies, zoals we met deze blog geven. Neem ook eens contact met ons op om een brainstormsessie in te plannen met een specialist van Kerstpakkettenplaza.nl, zeker als u er nog niet uit bent na het lezen van deze top 10 kerstpakket ideeën. Gegarandeerd dat we samen op nog meer mooie ideeën zullen komen.