Traditioneel kerstpakket voor bedrijven

Traditioneel kerstpakket voor bedrijven

Een mooi traditioneel kerstpakket voor bedrijven, een pakket dat u kunt schenken aan uw werknemers of uw zakenrelaties, er is volop keuze. Als werkgever kent u veel mensen die een tijdje veel voor u hebben gedaan en die u eens wilt verwennen of wat extra’s wilt geven.

U kunt anderen bedanken en verwennen op verschillende manieren, maar een kerstpakket is echt bijzonder. Waarom? Omdat er na een drukke werkweek een pakket op ze wacht, waar ze van kunnen genieten. Er wordt een drukke periode afgesloten, er wordt een succesvol werkjaar afgesloten en bij een kerstpakket heeft u de mogelijkheid om veel mensen blij te maken.  Staat u stil bij een bepaalde traditie?

Of wilt u uw werknemers een ontspanningspakket bieden? Het kan allemaal, het zijn ware tradities die ieder jaar weer terugkeren. Het gaat er niet om dat u veel geld uit gaat geven, het gaat om het idee dat u bij uw werknemers stil gaat staan en hen wat extra’s gunt. Binnen uw bedrijf is het wel belangrijk dat u gaat kijken welk budget er beschikbaar is. U kunt een budget per werknemer kiezen of een totaalbedrag en dat delen door het aantal werknemers/zakenrelaties.

Hierdoor weet u precies wat u te besteden heeft, dit maakt het kiezen van een traditioneel kerstpakket een stuk gemakkelijker.

Ruime keuze traditionele kerstpakketten;Traditioneel kerstpakket voor bedrijven

Voordat een bedrijf een groot aantal traditionele kerstpakketten gaat bestellen, is het goed om te bekijken wat het huidige aanbod is en vast te stellen wat de mogelijkheden zijn. Er worden verschillende verpakkingen aangeboden, diverse kleuren, diverse thema’s en veel pakketten in diverse prijsklassen. De pakketten zijn rijk gevuld met heerlijke producten en ook met mooie verrassingen. U gaat hier heel goed mee voor de dag komen als u uw personeel hiermee gaat verrassen.

U kunt uw werknemers daarom in 2016 echt verrassen met een traditioneel kerstpakket, uniek en bijzonder. Bij de feestdagen draait het bij de meeste mensen om het samen zijn, gezelligheid, uitgebreid en lekker smullen. Gelukkig komt u met de traditionele kerstpakketten ook dit jaar weer niets tekort. Alle ingrediënten die nodig zijn om het jaar goed af te sluiten zijn aanwezig en daar gaat u toch ook van meegenieten? Gun uw medewerkers dat beetje extra en laat uw gevoel van dankbaarheid zien. Ze zullen het zien als een verrassing en zullen het ook niet snel vergeten! Dat is toch ook waar dat u het voor gaat doen?

Een ruime keuze aan kerstpakketten en daar kunt u nu alvast een kijkje nemen, zodat u weet wat het huidige aanbod voor u gaat betekenen! Als u namelijk weet wat u wordt aangeboden, kunt u gemakkelijker een keuze maken wat er bij uw bedrijf en bij uw medewerkers past in het jaar 2016.

Traditioneel kerstpakket kiezen, hoe doet u dat?

Misschien kent u het nog wel, het idee van vroeger als het gaat over een kerstpakket. Samen met de feestdagen een kerstpakket ontvangen en wachten tot iedereen thuis is en dan samen alles uitpakken. Een bijzonder moment waar veel gezinnen ieder jaar weer naar uitkijken en ook dat komt nu weer terug. De traditionele kerstpakketten zijn namelijk echt van vroeger en brengen deze traditie weer terug. De traditionele kerstpakketten zijn daarom terug van weggeweest en daar gaat u nu uw werknemers echt mee verrassen. Maar hoe gaat u een keuze maken? Dat leggen we u graag uit!

  • Gaat u eens na wat uw werknemers graag krijgen, eten of drinken? Wellness? Beide?
  • Welk budget is er beschikbaar per werknemer?
  • Hoeveel pakketten heeft u in totaal nodig?

Als u dit weet, kunt u zich alvast oriënteren en ziet u ook wat de mogelijkheden zijn bij ons. Wilt u misschien zelf een traditioneel kerstpakket samenstellen? Dat kan namelijk ook. U kunt tot 1 november naar een van onze showrooms komen en dan zelf de producten selecteren die in het pakket komen. Hierbij geldt een minimale afname van 50 stuks en dan kunt u nog beter een kerstpakket op maat aanleveren aan uw medewerkers.

Meer informatie over onze kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza.nl biedt u namelijk een ruime keuze aan traditionele kerstpakketten en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om geheel vrijblijvend voor u een offerte op te stellen. Als u vragen heeft, wacht u daar dan niet mee, maar neem contact met ons op, telefonisch of via het contactformulier. Het kan allemaal en wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook als u inspiratie wenst of meer informatie wilt over onze andere kerstpakketten, kunt u ons inschakelen om u verder te helpen.

Traditioneel kerstpakket voor bedrijven? Klik op de onderstaande afbeelding!

Traditioneel kerstpakket voor bedrijven