Unieke eindejaarspakketten bestellen

Misschien heeft u er nog helemaal niet over nagedacht, maar de decembermaand staat al weer bijna voor de deur. Dit betekent dat het tijd is om uw kerstpakketten te gaan bestellen. Unieke eindejaarspakketten bestellen wordt u heel gemakkelijk gemaakt op Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bieden het grootste online assortiment kerstpakketten. Meer dan genoeg keuze dus!

Een bestelling bij Kerstpakkettenplaza.nl is in een paar eenvoudige stappen geregeld. Vanaf halverwege juli is het mogelijk om kerstpakketten te bestellen voor dit jaar. We leveren tot en met 23 december. U kunt bij ons al een bestelling plaatsen vanaf 5 stuks.

Allereerst is het belangrijk dat u ons aanbod goed bekijkt. Dan maakt u een keuze uit onze mooie kerstpakketten. Vervolgens kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen van het door u gekozen kerstpakket. U ontvangt dan binnen 5 minuten de volledig uitgewerkte offerte in uw mailbox. Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u dit per mail of fax bevestigen. Wij zenden u dan de bevestiging van de opdracht en voorzien u van een factuur. Op de factuur vindt u een betaaldatum en staat aangegeven hoe u uw eindejaarspakketten kunt afrekenen.

Unieke eindejaarspakketten bestellen Kerstpakkettenplaza.nl

Aangezien wij op Kerstpakkettenplaza.nl het meest ruime aanbod kerstpakketten bieden, zit er gegarandeerd wat tussen voor al uw medewerkers. De verschillende soorten kerstgeschenken zijn geschikt voor iedereen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Traditionele kerstpakketten, Eigen keuze kerstpakketten, Drankpakketten, Italiaanse kerstpakketten en nog vele andere soorten kerstcadeaus.

Na het plaatsen van de bestelling, is de volgende stap het betalen van de kerstpakketten. Na uw akkoord van de offerte, ontvangt u per mail een orderbevestiging en factuur. De betaling dient u te voldoen voor de op de factuur vermelde datum. Mocht u zich hier niet aan houden, moet u rekening houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Onze kerstpakketten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd op de website. Als zakelijke besteller gaat u uit van het bedrag exclusief BTW, als consument gaat u uit van het bedrag inclusief BTW.

Unieke eindejaarspakketten bestellen en bezorgen

Nadat u uw eindejaarspakketten besteld en betaald heeft, is het aan ons om de kerstpakketten aan u te leveren. Kerstgeschenken bezorgen is echt maatwerk. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van bezorging opgeven. Uw eindejaarspakketten worden op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bezorgd door onze transporteurs. U moet er rekening mee houden dat er vertraging kan ontstaan door bijvoorbeeld weers- en/of verkeersomstandigheden. Het is daarom verstandig om uw kerstpakketten ruim voor de dag van de uitreiking te laten bezorgen.

Indien u meerdere soorten kerstpakketten bestelt, kan het zo zijn dat er deelleveringen plaatsvinden. Wij werken vanuit verschillende inpak- en opslaglocaties. Als uw kerstpakketten van dezelfde locatie komen, zult u de bestelling altijd in één keer ontvangen.

Mocht u kiezen voor de Eigen keuze kerstpakketten dan worden deze via PostNL afgeleverd op de individuele huisadressen van uw medewerkers.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Unieke eindejaarspakketten bestellen doet u gemakkelijk en snel op Kerstpakkettenplaza.nl!

Logo Kerstpakkettenplaza.nl