Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Unieke kerstattenties kopen

Het begint weer te kriebelen, ook dit jaar zal iedereen weer unieke kerstattenties kopen. Om u voor te bereiden is het handig om online vast te gaan kijken wat het aanbod kerstpakketten 2019 is. Wanneer u tijdig gaat zoeken naar unieke kerstattenties dan zult u zeker verbaasd zijn over het uitgebreide assortiment. Vanaf half juli staat het grootste gedeelte van het nieuwe kerstpakketten assortiment weer online en daar komen elke dag, tot ongeveer begin augustus, nieuwe leuke kerstpakketten bij. Mocht u al een keuze kunnen maken dan is het verstandig niet lang te wachten met het bestellen. Het kan namelijk voorkomen dat een pakket uitverkocht raakt. Uiteraard zijn er dan nog meer dan 1.300 unieke kerstattenties te koop, maar het is jammer als u uw eerste keus moet aanpassen. Wilt u zich verder oriënteren? Denk bijvoorbeeld eens aan een kerstpakket uit Italië of Spanje wanneer u uw unieke kerstattenties kopen gaat.

Unieke kerstattenties kopen voor personeel

Als u unieke kerstpakketten wilt kopen voor uw personeel is het belangrijk om goed te weten hoe uw bedrijf werkt. Kent u uw medewerkers goed? Weet u wat ze wel en niet leuk vinden? Dat kan nog wel eens lastig zijn. Uit ervaring weten wij dat een kerstpakket toch eigenlijk altijd in de smaak valt. Waar twijfelt u nog over? Bestel de mooist cadeaus nu!