Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Vlees Kerstpakketten

Dit jaar kunt u ook voor uw vleespakketten bij ons terecht! Door de enorme vraag hebben we besloten gehoor te geven aan de vraag naar vleespakketten. Voor al uw vlees kerstpakketten bent u nu dus aan het juiste adres bij ons, wij leveren de vlees kerstpakketten gekoeld en vers af middels een gesloten koelketen…….versheid gegarandeerd!

Onze vleespakketten staan voor:

  • Goede prijs kwaliteitsverhouding.
  • Echt vers vlees.
  • Snelle levering.

Waarom vlees kerstpakketten?

Vleespakketten: Dit zijn toch pakketten waar elke relatie van u wat aan heeft. Van uw personeel tot zakenrelatie, iedereen zou dit toch al een super origineel geschenk opvatten. Het scheelt uw relatie een hoop geld als u een vleespakket cadeau geeft! Ook denken ze de komende week samen met hun gezin toch even op een positieve manier aan uw bedrijf, en dit is toch wat u wilt veroorzaken met een relatiegeschenk of een pakket. Inspiratie opdoen? Kijk hier tussen de verschillende soorten vlees.

Mocht bij ons op de site niet het vleespakket kunnen vinden waar het vlees in zit dat u zoekt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van kerstpakkettenplaza.nl Wij helpen u graag verder met het samenstellen van het voor u en uw relaties perfecte vleespakket. Uiteindelijk willen wij allemaal de perfecte kerst voor u!