Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Vlees Kerstpakketten

Dit jaar kunt u ook voor uw vleespakketten bij ons terecht! Door de enorme vraag hebben we besloten gehoor te geven aan de vraag naar vleespakketten. Voor al uw vlees kerstpakketten bent u nu dus aan het juiste adres bij ons, wij leveren de vlees kerstpakketten gekoeld en vers af middels een gesloten koelketen…….versheid gegarandeerd!

Onze vleespakketten staan voor:

  • Goede prijs kwaliteitsverhouding.
  • Echt vers vlees.
  • Snelle levering.

Waarom vlees kerstpakketten?

Vleespakketten: Dit zijn toch pakketten waar elke relatie van u wat aan heeft. Van uw personeel tot zakenrelatie, iedereen zou dit toch al een super origineel geschenk opvatten. Het scheelt uw relatie een hoop geld als u een vleespakket cadeau geeft! Ook denken ze de komende week samen met hun gezin toch even op een positieve manier aan uw bedrijf, en dit is toch wat u wilt veroorzaken met een relatiegeschenk of een pakket. Inspiratie opdoen? Kijk hier tussen de verschillende soorten vlees.

Mocht bij ons op de site niet het vleespakket kunnen vinden waar het vlees in zit dat u zoekt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van kerstpakkettenplaza.nl Wij helpen u graag verder met het samenstellen van het voor u en uw relaties perfecte vleespakket. Uiteindelijk willen wij allemaal de perfecte kerst voor u!