Volop eigen keuze in kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

Om de kerstpakketten voor 100% aan je wensen te laten voldoen, biedt Kerstpakkettenplaza de mogelijkheid om zelf inbreng te hebben in het samenstellen van de kerstpakketten voor je werknemers. Steeds meer werkgevers maken hiervan gebruik, omdat zij het voordeel, kerstpakketten op maat, ervan inzien. Jij als werkgever kent je doelgroep of je weet op zijn minst bij een groot personeelsbestand welke artikelen en producten er bij jouw mensen passen.

En omdat de traditie van de kerstpakketten erg belangrijk voor jou, je medewerkers en je bedrijf is, wil je graag goed voor de dag komen met de meest geschikte producten en/of artikelen. Eigen inbreng kan daarvoor ideaal zijn.

100% tevreden door eigen keuze in kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

Wij werken graag met je samen om jouw meest ideale kerstpakket samen te stellen. Jouw ideeën en inspiratie kunnen we namelijk meenemen in de keuze. Laat gerust van je horen! De mogelijkheden zijn groot en wij werken graag met je samen. Onze jarenlange ervaring zetten we met veel plezier voor je in. Je kunt ook met speciale wensen bij ons terecht. Een kerstpakket op maat, een kerstpakket waarin wellicht het logo van je bedrijf wordt verwerkt. Kom gerust met suggesties en ideeën, maar doe dat wel ruim op tijd, gezien de drukte. We willen namelijk alle kerstpakketten keurig afleveren en dat kost tijd. 100% tevreden klanten door eigen keuze kerstpakketten daar streven we naar.

Omdat smaken verschillen en mensen ook

Wij, de medewerkers van Kerstpakkettenplaza, zijn tevreden over het aanbod van de kerstpakketten. Alleen de kerstgeschenken waarover wij 100% tevreden zijn, hebben wij in ons assortiment opgenomen. Het aanbod is ook dit jaar grandioos en zeer gevarieerd. Wij verkopen alleen datgene waar we achter kunnen staan, rekening houdend met de samenstelling van de producten en een minimale belasting voor mens en milieu.

Duurzaamheid staat bij ons hoog aangeschreven. Echter als wij 100% tevreden zijn over de inhoud van de kerstpakketten dan wil dat niet automatisch zeggen dat jij dat ook bent. Wellicht is er ondanks de variatie van de kerstpakketten een aanpassing in de samenstelling nodig en gelukkig heb je bij ons die mogelijkheid. Wij bieden je deze optie, omdat smaken verschillen en mensen ook.

Eigen inbreng in samenstellen kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza

Ken je onze showrooms? Het is aan te raden om een van onze showrooms, als deze straks weer geopend zijn, te bezoeken. Bekijk het assortiment, bespreek de mogelijkheden rechtstreeks met onze ervaren medewerkers en stel zelf een fraai kerstpakket samen. Eigen inbreng in het samenstellen van kerstpakketten kan online, maar zeker ook in de showrooms. Onze vriendelijke en ervaren mensen helpen je graag om mooie kerstpakketten samen te stellen, als je daar behoefte aan hebt. Misschien zie je te veel mooie producten en artikelen en kun je geen keuze maken.

Misschien wil je een bepaalde combinatie van producten maken en word je daar graag bij geholpen. Wij maken het mogelijk, zodat er straks een tevreden klant de deur uit gaat. Een klant die in december vol trots de kerstpakketten uitdeelt, die hij of zij zelf (of met een beetje hulp) met zorg heeft samengesteld.

Persoonlijk contact eigen keuze kerstpakket

Wanneer je in een van onze showrooms rondloopt, wil je het beste van het beste voor je medewerkers vinden in het grote aanbod van kerstpakketten. De kwaliteit is gegarandeerd, maar welk pakket is het meest geschikt voor jouw doelgroep? Vraag om hulp aan onze enthousiaste en ervaren medewerkers, die in de diverse showrooms aanwezig zijn. Door hun ervaring hebben zij een oplossing voor jouw vragen. Heb je zelf een fraai kerstpakket gevonden, maar wil je daar graag iets aan toevoegen of een product ruilen tegen een ander, bespreek de mogelijkheden. En je weet voordat je de deur weer uitgaat hoe jouw ideale kerstpakket er straks uitziet.