Wat geeft u cadeau met kerst

Wat geeft u cadeau met kerst?

Met de kerstdagen staat u ieder jaar weer voor de keuze wat u aan de ander cadeau gaat geven. Als werkgever staat u ook voor deze keuze, want uw werknemers staan het hele jaar door voor u klaar en u wilt ze graag laten zien dat u dat erg waardeert.

U kunt daarvoor een mooi kerstpakket cadeau doen en daarbij kunt u denken aan verschillende food trends. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet en daar kunt u nu eens naar kijken. Laat u inspireren en dan weet u misschien wel direct wat u uw werknemers cadeau wilt doen!

Wat geeft u cadeau met kerst? – Food trends met kerst

De kerstdagen staan weer bijna voor de deur en waar denken we aan bij de kerstdagen? De meeste zullen zeggen de kerstboom en cadeautjes, maar ook aan eten en drinken wordt tijdens de feestdagen veel aandacht aan geschonken. Er zijn dan ook verschillende kersttrends die met het eten en drinken te maken hebben. U kunt hierbij denken aan biologisch eten, er zijn veel biologische producten die u zou kunnen overhandigen aan uw werknemers. U zou ook voor een duurzaam kerstpakket kunnen kiezen.

Of kiest u voor een gezonde kerst of toch voor een traditionele kerst? Lekker met zijn allen eten of toch met zijn allen een drankje doen? Bij de kerstpakketten die u hier online worden aangeboden zijn er verschillende mogelijkheden. Met foodpakketten is er erg veel mogelijk, maar dit kan ook gecombineerd worden met drank in bijvoorbeeld de traditionele kerstgeschenken.

Wat geeft u cadeau met kerst? – Goede doelen kerstpakketten schenken

Als u twijfelt over wat u aan uw werknemers gaat schenken, neemt u dan eens een kijkje bij de goede doelen kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl. Hiermee gaat u niet alleen uw werknemers verrassen, maar doet u ook wat goeds voor het goede doel dat u uitkiest! Ieder jaar worden er weer goede doelen gekozen en daar kunt u nu uw steentje aan bijdragen. De goede doelen pakketten kunt u herkennen aan de gouden twee euromunt en wij schenken per pakket dat u bij ons bestelt twee euro aan het goede doel. Het bedrag kan dus snel oplopen en zo heeft u direct een goed doel gesteund. Het einde van het jaar is daar een heel geschikt moment voor en u hoeft er niets extra’s voor te doen. De keuze is nu aan u welk goede doel u gaat steunen, bij ons zijn er verschillende mogelijkheden.

Ieder jaar samen kerst vieren

Met de feestdagen is het toch heerlijk om samen te zijn? U kunt het nu nog leuker maken voor uw werknemers en hen een kerstpakket schenken! Hoe gaat u dat aanpakken?

  • U kunt eerst bekijken welk budget u per pakket of per werknemer beschikbaar heeft.
  • Denkt u er dan over na of dat u een themapakket gaat kiezen of dat u zelf een pakket samen wilt stellen.
  • Zorg dat u de kerstpakketten op tijd online gaat bestellen!
  • Alle zorgen worden van u overgenomen wanneer dat u eenmaal de keuze heeft gemaakt om bij ons uw pakketten te bestellen!

Tijd om nu de kerstpakketten te bekijken, ons ruime aanbod staat al weer enkele maanden online. De hoogste tijd dat u uw keuze gaat maken en gaat ontdekken wat de beste keuze is voor uw werknemers. Onze medewerkers denken graag met u mee, dus raadpleeg onze klantenservice voor vragen of als u wenst dat er iemand met u meedenkt!

Wat geeft u cadeau met kerst