Wijngeschenken

Bent u op zoek naar de leukste wijngeschenken voor uw collega’s deze kerst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van een goede fles wijn tot een mooi gevuld pakket, u vindt ze allemaal binnen ons kerstpakketten assortiment van 2018.

Wijngeschenken vergelijken

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u ook dit jaar weer de mooiste wijngeschenken. Onze wijnpakketten vindt u onder het kopje Drankpakketten op de website. Hier vindt u niet alleen de lekkerste kwaliteitswijnen, maar ook onder andere bierpakketten en speciale likeuren. U kunt kiezen uit verschillende losse wijnen, maar u kunt ook voor een wijngeschenk gaan met een leuke aanvulling, zoals een fleshouder. Op onze website kunt u ze uitgebreid met elkaar vergelijken.

wijngeschenken
Wijngeschenk: Belliccia wijnpakket

Wijngeschenken bestellen

Heeft u het mooiste wijngeschenk gevonden? Dan bent u klaar om te bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voor het Belliccia wijnpakket, dan vult u het gewenste aantal pakketten in en voegt u deze toe aan uw offertemandje. Daar vult u uw gegevens in en dan krijgt u de offerte direct toegestuurd per mail. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan wij voor u aan de slag om de wijngeschenken op de door u gekozen datum te leveren. Wij begrijpen natuurlijk dat u niet kunt wachten op de reacties van uw mensen!

Wijngeschenken samenstellen

Zou u graag pakketten willen samenvoegen? Of wilt u iets toevoegen aan uw wijngeschenk? Dat kan! Vanaf 50 pakketten kunt u uw wijngeschenk zelf samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een wijn inwisselen voor speciale likeur. Heeft u er graag een ander product bij, zoals Ritualspakketten? Ook dat is mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u hulp bij het samenstellen van uw eigen kerstpakket? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te woord te staan en verder te helpen. Wij denken graag met u mee!

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3570 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe