Beste bezoeker,


Wat leuk dat u onze site bezoekt! Vul uw emailadres hieronder in en ontvang direct een kortingscode*.


* Indien u reeds bij ons bekend bent, heeft u al een code per email ontvangen.

€ 10,00

€ 12,10 incl. BTW

Per pakket wordt € 0,40 afgedragen aan uw goede doel

Inpaklocatie: 23

Pakket nr: K20-816 K20-816B K20-816B

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl
Bekijk alle 3826 beoordelingen
8.8 10
 • Grootste assortiment
 • Grootste voorraad
 • 19 jaar ervaring
 • 25.000 tevreden relaties
 • Levering t/m 20 december
 • 24/7 bereikbaar
 • Beste service
 • Laagste prijsgarantie
 • Volledig gecertificeerd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • 100% tevredenheidsgarantie
Wees voorbereid, bestel op tijd!

Bestelmogelijkheid: Vanaf 12 stuks

Nu bestellen & later afrekenen? Kies dan voor een vrijblijvende offerte! Voor meer informatie, zie onze pagina over betaalmethoden.

Wijnkist Mountain Ridge Cape Red

Omschrijving:

Productomschrijving Liefhebber van Zuid-Afrika en rode wijn. Probeer dan eens Mountain Ridge Cape Red. Een vriendelijke wijn, die je doet verrassen. Zoveel kwaliteit voor deze prijs? We zeggen het niet heel vaak, maar eigenlijk heeft deze rode wijn met kwaliteit dan dat de prijs doet vermoeden. Afkomstig van Western Cape. Dit is een enorm groot wijngebied in het Zuid-Westen van Zuid-Afrika. Een gebied waar de zon overuren maakt, en het terroir enorm vruchtbaar is. Daarnaast liggen de wijngaarden atief dichtbij de zee. Hierdoor waait er in de nachten een koele zeebries door de wijngaarden. Een perfecte wijn van de Ruby Cabernet Deze Mountain Ridge Cape Red is gemaakt van de Ruby Cabernet. Een wat onbekendere druivensoort maar onderschat deze niet. Het is een kruiding van Cabernet Sauvignon en Cinsault. Hierdoor heeft het een verrassend brede geur en smaak. De druif is ontstaan in Californie en vond in de jaren 80 haar weg naar Zuid-Afrika. In een kleine veertig jaar heeft deze druif een opmars gemaakt in dit wijnland. De hoge opbrengst, het perfecte terroir en het fruitige karakter, zorgen ervoor dat wijnboeren maar wat gek zijn op deze bijzondere druif. De geur en smaak van Mountain Ridge Cape Red De Ruby Cabernet doet meteen al geweldig haar werk. De diep rode kleur van Mountain Ridge Cape Red maakt je al fan van deze wijn, voordat je je zintuigen kan gebruiken. Wals de rode wijn enkele malen door het glas en gebruik vervolgens je neus. Verrassend, verbazend maar vooral ontzettend aangenaam. Tonen van zwarte kersen en bramen vormen de basis. Ruik nogmaals en een prikkeltje komt in je neus, wat een kruidje verraad. De smaak is soepel en fruitig. Een tsunami van fruit zoals zwarte kersen en bramen komt je tong tegemoet. Je blijft genieten van Mountain Ridge Cape Red want de wijn verveeld geen moment.

Inhoud: 1 artikel:

 • Mountain Ridge Cape Red, 0,75 ltr
 • Wijnkist bedankt

Bestelmogelijkheid: Vanaf 12 stuks

Nu bestellen & later afrekenen? Kies dan voor een vrijblijvende offerte! Voor meer informatie, zie onze pagina over betaalmethoden.

U kunt onze Traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offertemodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Als u de offerte getekend retour faxt (faxnummer: 024-303 1167) of scant en per e-mail (info@kerstpakkettenplaza.nl) retour zendt, dan heeft u de bestelling geplaatst en ontvangt u een bevestiging en nota, met een betaaldatum in de toekomst. U kunt natuurlijk ook direct bestellen en betalen en u ontvangt dan direct een bevestiging en factuur. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden. Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeers-invloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstgeschenken een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren.

Na ontvangst van uw voor akkoord getekende offerte of directe bestelling en betaling ontvangt u onze digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenplaza.nl. Indien het factuurbedrag niet voor de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling. Onze producten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief en als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief.

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken individueel te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in onze vrijblijvende offerte. Om u alvast een idee te geven. Indien u 1 pakketsoort bestelt en we mogen bezorgen op 1 adres in Nederland (Uitgezonderd de eilanden) en de orderwaarde is boven de € 600,- excl. BTW (€ 726,00 incl. BTW) dan is de bezorging gratis. Bij een orderwaarde onder de € 600,- excl. BTW (€ 726,00,- incl. BTW) rekenen we € 39,95 excl. BTW. (€ 48,34 incl. BTW). Voor levering op individuele adressen geldt een tarief van € 9,95 excl. BTW (€ 12,04 incl. BTW) per adres. Kiest u pakketten uit meerdere inpaklocaties, te herkennen aan de letters voor het pakketnummer, dan kan er een toeslag gelden. U ziet een eventuele toeslag tijdens het afronden van het bestelproces op uw scherm of in uw vrijblijvende offerte.

Leuke gratis extra attenties in vorm van vouchers, kortingsbonnen en kerstmagazine verpakken we jaarlijks in onze kerstpakketten. We zijn van mening dat de gratis producten een leuke aanvulling zijn op de toch al leukste kerstpakketten van Nederland. Klik op de onderstaande link en bekijk snel alle gratis bonnen en het kerstmagazine!

Bekijk hier alle gratis vouchers, kortingsbonnen en kerstmagazine.