Eerlijk kerstpakket

Eerlijk kerstpakket, dat geeft u graag cadeau!

We hebben wel eens de vraag gekregen of dat we een eerlijk kerstpakket aanbieden. Deze vraag kunnen wij volmondig beantwoorden met ja. Onder een eerlijk kerstpakket verstaan wij namelijk een fair trade kerstpakket. Bij eerlijkheid gaat het over zonder leugen en bedrog en het gaat er dus om dat u krijgt wat u heeft besteld en dat het eerlijk/fair trade/biologisch is als dat er op staat vermeld. Hier kunnen wij aan voldoen en daarvoor moet een product aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Bij ons bestaat een eerlijk kerstpakket helemaal of gedeeltelijk uit producten die eerlijke handel garanderen en/of stimuleren. Hierbij staat de duurzaamheid voorop. Een van de dimensies van duurzame ontwikkeling is het sociale aspect. Daarbij staat de eerlijke handel weer centraal. Het gaat er hier om dat producenten/boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun handel. Dit zorgt ervoor dat de levensstandaard van de producenten verhoogd wordt en direct en indirect komt dat de hele gemeenschap ten goede. Het is daarom goed dat wij deze vraag krijgen, want zo merken we op dat er mensen zijn die het belangrijk vinden en hier ook echt bij stilstaan.

Maar er is meer, want ook de ecologische kant is van belang. Er wordt hierbij namelijk meer aandacht aan de natuur en het milieu besteed. Gerecycled materiaal en een milieuvriendelijk productieproces kunnen daaraan bijdragen en kunnen dan ook centraal staan bij uw keuze. Bij ons worden de biologische kerstpakketten daarom vaak ook als ‘eerlijk’ beschouwd. Als u de keuze maakt voor de fair trade kerstpakketten dan weet u zeker dat u de wereldhandel stimuleert. Alle producten van Fair Trade Original krijgen deze bestempeling niet voor niets. Om dit ‘keurmerk’ te krijgen moeten de producten aan bepaalde voorwaarden voldoen en daar zijn wij dan ook van op de hoogte.

Misschien wilt u voordat u de keuze maakt voor een eerlijk kerstpakket hier ook meer over weten, dan kunt u contact met ons opnemen en dan zullen wij uw vragen graag beantwoorden. Wij weten in ieder geval zeker dat een eerlijk kerstpakket bij iedereen heel goed in de smaak zal vallen!

Eerlijk kerstpakket; Met zorg en aandacht.

Als u met uiterste zorg en aandacht een kerstpakket uit gaat kiezen, dan zal dat zeker gewaardeerd worden. Uw medewerkers zullen het zien wanneer u er veel tijd aan heeft besteed. U kunt er bijvoorbeeld ook een persoonlijke boodschap bij doen en daarmee nog meer laten merken dat u de inzet van alle medewerkers enorm waardeert.

Het hele jaar door staan zij voor u klaar, staan zij open voor de samenwerking, doen hun uiterste best en dit mag best wel eens gezegd en beloond worden! Een eerlijk kerstpakket is dan ook een goede keuze om dit duidelijk te maken. In de boodschap kunt u bijvoorbeeld iets zetten zoals dat u echt blij bent met de inzet en dat de medewerkers het hele jaar voor u klaar staan en dat zij daarom eerlijke producten in een eerlijk kerstpakket verdienen.

U benadrukt nogmaals dat u blij bent en dat het om een eerlijk kerstpakket gaat, beter kan het toch niet? Besteed daarom ook zorg en aandacht aan de kerstpakketten die u dit jaar wilt schenken aan uw medewerkers, want daar gaat u echt geen spijt van krijgen. Het is alleen maar erg positief om te investeren in uw medewerkers,  zij “maken” het bedrijf. Er kan ook door u zelf een eerlijk kerstpakket samen worden gesteld. In dat geval kunt u tot 1 november onze showrooms bezoeken en kiezen uit het fraaie aanbod. Onze medewerkers staan daar ook voor u klaar om u te helpen en met u mee denken.  

Eerlijk = eerlijk!

Eerlijk is eerlijk, bij ons kunt u daar op rekenen, afspraak is afspraak en wij komen onze beloften na. Wij raden u aan, voordat u bij ons de eerlijke kerstpakketten gaat bestellen, geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit geeft u een beeld van de totale kosten en dan weet u ook waar dat u aan toe bent.

Aan de hand daarvan kunt u de keuze maken om uw bestelling door te zetten of om hem eventueel aan te passen (dat ligt aan uw wensen en uw budget uiteraard). Daarnaast zijn wij altijd bereid om met u mee te denken als u nog andere wensen heeft. Maar het gaat er ons om dat u niet voor verrassingen komt te staan als u de bestelling al heeft geplaatst. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze eerlijke of andere kerstpakketten.

Misschien heeft u wel een mooi pakket gezien, maar wilt u een paar producten wisselen, ook dat kan. Bij een minimale afname van vijftig kerstpakketten regelen wij dat graag voor u. Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat uw wens gerealiseerd wordt. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze kerstpakketten.

Op zoek naar een eerlijk kerstpakket? Klik op de afbeelding, en bezoek onze site!

Eerlijk kerstpakket, dat geeft u graag cadeau!