Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Eindejaarsgeschenken

Kerstpakkettenplaza.nl biedt u een enorm assortiment eindejaarsgeschenken. Naast de vertrouwde kerstpakketten treft u een ruime keuze in eindejaarsgeschenken aan. Kiezen uit de lekkerste wijngeschenken of de heerlijke verwenpakketten van Rituals. Zeker bent u van het feit dat al onze eindejaarsgeschenken uw relatie met de ontvanger zal onderstrepen.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren
Producten Toon meer
Aantal artikelen Toon meer
Voorkeuren Rituals

Eindejaarsgeschenken voor personeel of relaties bestellen

Bent u op zoek naar eindejaarsgeschenken voor uw personeel of relaties? Wij leveren een uitgebreid assortiment relatiegeschenken die perfect als eindejaarsgeschenk kunnen worden ingezet. Breng uw waardering tot uiting door het weggeven van een persoonlijk of stijlvol eindejaarsgeschenk. Eindejaarsgeschenken kunt u gemakkelijk online bestellen en worden snel geleverd.

Eindejaarsgeschenken 2021

Eindejaarsgeschenken kunnen perfect ingezet worden in de laatste maanden van het jaar of zelfs nog tijdens de jaarwisseling. Deze geschenken kunnen gebruikt worden ter promotie van een bedrijf of evenement maar zijn ook ontzettend leuk om iemand cadeau te doen.

Unieke eindejaarsgeschenken

Met een eindejaarsgeschenk van Kerstpakkettenplaza.nl geeft u eens wat anders dan een gewone fles wijn of een cadeaubon. Onze eindejaarsgeschenken zijn stuk voor stuk uniek, waardoor u uw werknemer een cadeau geeft waarmee hij/zij zich speciaal zal voelen en waarmee u als werkgever laat zien dat u zich daadwerkelijk moeite heeft gedaan. Het einde van het jaar betekent immers ook weer het begin van het nieuwe jaar en daar wil u als werknemer natuurlijk goed aan beginnen. Door uw waardering te tonen met een origineel eindejaarsgeschenk zullen uw werknemers bereid zijn zich volgende jaar weer net zo hard voor u in te zetten als afgelopen jaar.

Uw eindejaarsgeschenk

Voor een uniek eindejaarsgeschenk hoeft u niet meer naar de groothandel, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij namelijk een groot assortiment aan eindejaarsgeschenken online aan! Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor iedere beurs wel een passend eindejaarsgeschenk. Vanaf deze pagina kunt u gemakkelijk een selectie maken uit de verschillende productgroepen waarin wij eindejaarsgeschenken aanbieden. Onze eindejaarsgeschenken kunnen indien gewenst nog aangevuld worden met andere artikelen en levensmiddelen. Heeft u liever een geheel op maat gemaakt eindejaarsgeschenk voor uw werknemers? Neem dan contact met ons op en vanaf 50 stuks zullen onze verkoopmedewerkers een uniek eindejaarsgeschenk met uw samenstellen. Neem nu een kijkje in onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk eindejaarsgeschenken

Wilt u echt eens iets heel anders? Kies dan voor een maatwerk eindejaarsgeschenk. Onze klantenservice is er op ingericht en helpt u graag om het ultieme geschenk te creëren voor uw medewerkers of relaties.