Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Food kerstgeschenk

Kerstgeschenken met ‘food’, eigenlijk zijn dit de traditionele kerstpakketten zoals ze ontstaan zijn in de 19e eeuw. Een traktatie waar het hele gezin van kan genieten, met veel etenswaren, aan ieder lid van de familie is gedacht. Food kerstgeschenken zijn vaak boordevol samengesteld met de gewone alledaagse artikelen die je normaal gesproken ook in de supermarkt zou kopen, maar met hier en daar een luxe tintje. Het blijft Kerst namelijk!

We hebben een aparte categorie ingericht met alléén maar food kerstpakketten. In deze pakketten treft u, op een pakje servetten, sterretjes of iets dergelijks na, alleen maar eet- en drinkwaren aan. Dus geen poespas, maar artikelen waar iedereen van zal smullen. Vaak ook nog bomvol A-merken. Hieronder treft u enkele food kerstgeschenken aan. Voor het volledige assortiment kijkt u in de categorie food kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Producten
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten