Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Food kerstgeschenk

Kerstgeschenken met ‘food’, eigenlijk zijn dit de traditionele kerstpakketten zoals ze ontstaan zijn in de 19e eeuw. Een traktatie waar het hele gezin van kan genieten, met veel etenswaren, aan ieder lid van de familie is gedacht. Food kerstgeschenken zijn vaak boordevol samengesteld met de gewone alledaagse artikelen die je normaal gesproken ook in de supermarkt zou kopen, maar met hier en daar een luxe tintje. Het blijft Kerst namelijk!

We hebben een aparte categorie ingericht met alléén maar food kerstpakketten. In deze pakketten treft u, op een pakje servetten, sterretjes of iets dergelijks na, alleen maar eet- en drinkwaren aan. Dus geen poespas, maar artikelen waar iedereen van zal smullen. Vaak ook nog bomvol A-merken. Hieronder treft u enkele food kerstgeschenken aan. Voor het volledige assortiment kijkt u in de categorie food kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren