Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Steun met uw kerstpakket een goed doel!

Kerstpakketten en Goede doelen zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden in onze visie. Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds groter wordende rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast uw Goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel van uw keuze. U kunt hierbij een keuze maken uit de Goede doelen op deze site, maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen Goede doel te kiezen. Voor beide geldt dezelfde afdracht. U kunt uw Goede Doel-keuze kenbaar maken tijdens uw offerteaanvraag.

Goede doelen

Al onze Goede doelen beschikken over een CBF keurmerk of ANBI status. Het CBF is een onafhankelijke stichting die al sinds 1925 toezicht houdt op de inzameling van geld voor goede doelen. Een van de belangrijkste taken van het CBF is het beoordelen van fondsenwervende instellingen en ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. Het kan een goed doel zijn, een kerk of organisatie met een bepaalde levensbeschouwing. Het kan ook een culturele of een wetenschappelijke instelling zijn.

Een Goed doel met een ANBI status dient 90 procent van haar inzet te richten op het algemeen belang. Ze mag niet bedoeld zijn om winst te maken en moet voldoen aan eisen van integriteit. Voor onkostenvergoedingen zijn er strikte regels en een beleidsplan is verplicht. Kosten en bestedingen moeten redelijk in evenwicht zijn.

De afdracht wordt door Kerstpakkettenplaza.nl betaald en niet door de afnemer. Onze kerstpakkettencollectie is onderverdeeld in 9 prijscategorieën, alle exclusief B.T.W. Hieronder treft u de categorieën met de bijbehorende donatie aan.

KerstpakkettenDonatie per kerstpakket
Prijscategorie A€   5,-tot€ 20,-€ 0,25
Prijscategorie B€ 20,-tot€ 25,-€ 0,30
Prijscategorie C€ 25,-tot€ 30,-€ 0,35
Prijscategorie D€ 30,-tot€ 35,-€ 0,40
Prijscategorie E€ 35,-tot€ 40,-€ 0,45
Prijscategorie F€ 40,-tot€ 45,-€ 0,50
Prijscategorie G€ 45,-tot€ 50,-€ 0,55
Prijscategorie H€ 50,-tot€ 55,-€ 0,60
Prijscategorie I€ 55,-enhoger€ 0,65
Sinterklaaspakketten   € 0,10

Rekenvoorbeeld

De directie van Pieterse BV kiest er ook dit jaar weer voor om het personeel en zichzelf te verwennen met een kerstpakket uit prijscategorie F. Het gaat in totaal om 64 kerstpakketten. De heer Pieterse maakt 'zijn' goede doel kenbaar.

Na ontvangst van de betaling door Pieterse BV maakt Kerstpakkettenplaza.nl 64 x € 0,50 = € 32,00 over naar het goede doel van Pieterse BV.

Het is helaas niet mogelijk om een Goede Doelenkaartje te verpakken, omdat iedere besteller een eigen pakket kiest met telkens een 'eigen Goed Doel' daardoor is dat helaas logistiek onhaalbaar.

Wél is het mogelijk om vanaf 50 kerstpakketten, en mits voor 1 november aangeleverd, een eigen kerstkaart mee in te laten pakken waarbij u natuurlijk een verwijzing naar uw Goede doel kunt opnemen.

Speciale Goede doelen 2019
CBF ANBI

Kerstpakkettenplaza.nl kiest jaarlijks een aantal speciale Goede doelen. In 2019 steunt Kerstpakkettenplaza.nl: Stichting Het Vergeten Kind en Make a Wish Nederland door speciale kerstpakketten in onze huisselectie op te nemen.

Voor Stichting Het Vergeten Kind zijn kerstpakket Luxe food collectie en Recycle happiness geselecteerd.
Voor Make a Wish Nederland is kerstpakket Make-a-Wish-topper en kerstpakket Dames: Make-a-Wish geselecteerd.

Deze speciale Goede doelen Kerstpakketten herkent u aan het gouden 2 euromunt logo in de pakketfoto.

Op deze speciale pakketten doneren wij € 2,00 per pakket.

 

  Make-A-Wish   Make-A-Wish

Goede doelen

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10