Sint Maarten - Rode Kruis

 

GEEF EN DEEL! Actie van het Rode Kruis.


Iedereen heeft de beelden gezien van wat de verwoestende orkaan Irma heeft aangericht op onder andere het eiland Sint Maarten (Nederlandse Antillen). Straten staan onder water, auto's drijven langs en daken zijn van huizen geblazen. De gehele bevolking is zwaar getroffen en velen moeten het nu doen met door militairen uitgereikt tentzeil en voedsel. Orkaan Jose komt ondertussen ook dichterbij. Deze zal op Sint Maarten niet zo sterk zijn als Irma, maar kan ook nog veel schade aanrichten.

Omdat we al jaren op Sint Maarten komen en het hebben leren kennen als een prachtig en gastvrij eiland, willen we iets voor de plaatselijke bevolking betekenen. Er is met alle schade natuurlijk veel behoefte aan geld voor de wederopbouw; vandaar deze inzamelingsactie via doneeractie.nl.
Door vrienden die al jaren op het eiland wonen hierbij te betrekken, zijn we er zeker van dat het geld goed terecht zal komen. We hopen van harte dat je dit doel wilt steunen en een bijdrage doet via de rode doneer-knop. De inzamelingsactie loopt maar tot en met 7 oktober 2017, dus kom snel in actie! 
 Gecertificeerd door
certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOMKBokplatform promotional productswaarborg consument en rechtE-commerce Europe Trustmark
Kerstpakkettenplaza.nl 1869

Klantenbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster
4.4 5