Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Halal kerstpakketten

De vraag om Halal kerstpakketten wordt steeds groter. Dat is uiteraard ook de reden dat wij binnen onze traditionele kerstpakketten enkele Halal pakketten hebben opgenomen.

Halal is een islamitische term en betekent in het Arabisch: rein, toegestaan. Hiermee wordt aangegeven wat voor moslims toegestaan is. Het gaat hierbij zowel om handelingen als om producten. Voor voedsel gelden onder andere speciale richtlijnen waar een moslim zich aan dient te houden. Deze regels zijn afgeleid uit de Koran, de Ahadith en daaruit afgeleide soenna.

Gezien de inhoud van de Halal kerstgeschenken op onze site, zijn deze ook uitstekend geschikt voor andere ontvangers dan diegene waarvoor alleen een 100% Halal kerstpakket is toegestaan. Zo kan elke medewerker binnen de firma eenzelfde kerstpakket ontvangen en wordt er geen verschil gemaakt in het geven van een kerstgeschenk.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!