Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Halal kerstpakketten

De vraag om Halal kerstpakketten wordt steeds groter. Dat is uiteraard ook de reden dat wij binnen onze traditionele kerstpakketten enkele Halal pakketten hebben opgenomen.

Halal is een islamitische term en betekent in het Arabisch: rein, toegestaan. Hiermee wordt aangegeven wat voor moslims toegestaan is. Het gaat hierbij zowel om handelingen als om producten. Voor voedsel gelden onder andere speciale richtlijnen waar een moslim zich aan dient te houden. Deze regels zijn afgeleid uit de Koran, de Ahadith en daaruit afgeleide soenna.

Gezien de inhoud van de Halal kerstgeschenken op onze site, zijn deze ook uitstekend geschikt voor andere ontvangers dan diegene waarvoor alleen een 100% Halal kerstpakket is toegestaan. Zo kan elke medewerker binnen de firma eenzelfde kerstpakket ontvangen en wordt er geen verschil gemaakt in het geven van een kerstgeschenk.

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!