Hollandse kerstpakketten

Echte Hollandse kerstpakketten treft u in ons assortiment uiteraard ook aan. Gezellige geschenkpakketten met producten van Hollandse bodem en met een typisch Hollandse sfeer. Bij enkele pakketten gaan we terug in de tijd om de lekkerste oud-Hollandse traktaties te herontdekken. Nederland op z’n best met pakketten vol chocolade, stroopwafels, pannenkoeken en koetjesrepen. Rood-wit-blauw of blauw met wit zie je terug als kleurencombinaties in Hollandse kerstpakketten. Oud-Hollandse motieven en opdrukken op de verpakkingen geven het een oer Hollands karakter en hiermee een aantrekkelijke en bijzondere uitstraling.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Ons assortiment Hollandse pakketten

Tijdens de kerstdagen staat samen zijn en gezelligheid natuurlijk centraal. En wat past hier nu perfect bij? Precies! Een typisch Holland kerstpakket vol heerlijk foodproducten! Een heerlijke extra belegen 48+ kaas bijvoorbeeld. Want zeg nu zelf, we blijven kaaskoppen toch. Of een receptenboek van Boerenborrel om de lekkerste streekgerechten klaar te maken! In ons ruime assortiment zit er vast iets bij wat helemaal past bij uw personeel.

Het uitzoeken van een Hollands kerstpakket

Door ons ruime assortiment kerstpakketten kan het lastig zijn het juiste pakket te vinden voor uw medewerkers. Op onze website Kerstpakkettenplaza.nl vindt u al onze Hollandse kerstpakketten overzichtelijk voor u gepresenteerd. Door ‘Holland’ in de typen als uw zoekopdracht krijgt u een overzicht van ons gehele Hollandse Kerstpakketten assortiment op een pagina te zien. Zo kunt u gemakkelijk onze pakketten vergelijken en het beste kerstpakket voor uw personeel uitkiezen.

Heeft u een keuze gemaakt?

Schòn! Zoals ze in Brabant zouden zeggen. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft kunt u gemakkelijk uw kerstpakketten bij ons op de website bestellen. Na het aangeven van uw voorkeuren: het aantal pakketten, het bezorgadres en de bezorgdatum, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Nadat u akkoord gaat met deze offerte gaan wij direct voor u aan de slag om uw bestelling in orde te maken en deze op tijd naar het gewenste adres te verzenden. Dus waar wacht u nog op? Maak deze kerstdagen extra gezellig met onze Hollandse kerstpakketten!

Heeft u vragen over de inhoud van een van onze Hollandse kerstpakketten? Of over het bestellen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te woord te staan en u te helpen.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht