Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Inspired By Origin kerstpakketten

Inspired By Origin kerstpakketten

Met respect voor de natuur vertellen de handgetekende botanische illustraties je welke belangrijke ingrediënten aan de basis liggen van het product. De inspiratie voor de producten uit deze lijn ligt in de oorsprong van de producten zelf. Neem bijvoorbeeld de aardappelplant op de verpakking van de chips, of de diverse granen op het meergranenbrood. Het laat de natuur in al haar schoonheid zien. Inspired By Origin kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!