Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstgeschenk personeel

Kerstgeschenk personeel? Kerstpakketten zijn er in vele soorten en maten. Hoe vindt u dan het perfecte Kerstgeschenk voor personeel? Geen idee? Kerstpakkettenplaza.nl biedt uitkomst!
U kiest dus uit het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland. En daartussen zit ook dat Kerstgeschenk personeel voor de mannen en vrouwen binnen uw organisatie! Klik hier en vind snel uw ideale Kerstgeschenk personeel!
Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Bij ons heeft u het grootste en beste overzicht van Nederland. Via onze site is het zeer eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor het door u gewenste kerstpakket aan te vragen. Met uw aankoop steunt u automatisch en gratis uw Goede Doel; het Goede doelen kerstpakket. Dat is dus altijd een uitstekend kerstpakket idee! Het beste Kerstgeschenk personeel treft u zeker bij ons aan!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren
Producten Toon meer
Aantal artikelen Toon meer
Voorkeuren Rituals

Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten voor uw personeel

Natuurlijk wilt u het beste cadeau vinden voor uw personeel. Om tot het mooiste kerstpakket te komen, kunt u de kerstgeschenken op onze website met elkaar vergelijken. Zo krijgt u een mooi overzicht en kunt u rustig kijken naar de inhoud van de verschillende pakketten. Wat is er nou leuker dan een middagje lekker naar kerstpakketten kijken op onze website? Bekijk hier kerstpakketten van € 25 – € 30 euro!

Kerstgeschenk personeel bestellen

Als u het kerstgeschenk van uw wensen heeft gevonden, is het bestellen bij ons zeer eenvoudig. Met een paar muisklikken heeft u het kerstgeschenk voor uw personeel geregeld. Bij ons kunt u zelf kiezen wanneer u uw kerstpakketten geleverd wilt hebben. Allereerst vraagt u een offerte aan via de website. Wanneer u deze via de mail accordeert, gaan wij voor u aan de slag. Eenmaal besteld, is het voor u dus alleen nog wachten op de levering. Daarna kunt u uiteraard genieten van de reactie van uw collega’s!

Kerstgeschenk personeel samenstellen

Heeft u niet geheel gevonden waar u naar op zoek was? Bij ons kunt u ook zelf een kerstgeschenk voor uw personeel samenstellen. Vanaf 50 pakketten kunt u zelf een samenstelling maken, geheel naar uw wens. Komt u er niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen.

Met meer dan 25.000 tevreden klanten, mogen we wel zeggen dat we in de afgelopen 20 jaar een behoorlijke expertise hebben opgebouwd.