Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstgeschenken kopen

Kerstgeschenken kopen

Een groot of klein bedrijf, u heeft vaak te maken met medewerkers die u in dienst heeft en daar bent u vaak erg blij mee! Met name wanneer zij het hele jaar door voor u klaarstaan en u daardoor uw deadlines haalt. Dat mag dan ook gevierd worden en daarvoor kunt u uw medewerkers belonen met mooie kerstgeschenken. Uw keuze kan afhankelijk zijn van uw budget en hoeveel medewerkers dat u in dienst heeft, maar waar het om gaat, is het idee dat u er aan denkt om wat extra’s te doen voor uw personeel. Of dat u nu voor vijftig euro iets gaat kopen, of voor twintig euro, uw medewerkers zullen het waarderen dat u wat extra’s doet voor hen. Gelukkig staat u er niet alleen voor en kunt u online erg veel mogelijkheden vinden als het over kerstgeschenken voor bedrijven gaat. Wij helpen u dan ook graag en staan voor u klaar om met u mee te denken. Kerstpakkettenplaza.nl is de aanbieder waar dat u terecht kunt voor meer dan duizend kerstgeschenken voor uw medewerkers!  

Kerstcadeau inspiratie

Als u zich wilt laten inspireren voor een mooi kerstcadeau, of u wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn als u voor alle medewerkers kerstgeschenken gaat kopen, dan kunt u dat online bekijken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen. Wij zorgen er dan voor dat u weet wat de totale kosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Aan de hand van de offerte kunt u kiezen of dat u de kerstgeschenken direct wilt bestellen en dan nemen wij de zorgen graag uit handen. Wij nemen graag zoveel als mogelijk van u over, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt op ons rekenen, want kwaliteit en service staan bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring inspireren wij u graag met ons uitgebreide aanbod aan kerstgeschenken.

Online kerstgeschenken bestellen

Er kunnen online veel kerstgeschenken besteld worden, maar waar bent u precies naar op zoek? Misschien denkt u aan een foodpakket of juist aan een drankpakket, het kan ook zijn dat u van beide iets wilt en zelf een kerstpakket samen wilt stellen. Het kan bij ons allemaal, maar het kan ook zijn dat u een vast budget heeft per persoon en aan de hand daarvan een kerstgeschenk uit wilt kiezen. Ook dat is een optie en u kunt bij ons per categorie zoeken naar de mooiste kerstgeschenken en ook kan er op budget gezocht worden. Wij vinden dat het om het idee gaat dat u wat aan uw medewerkers wilt schenken en het gaat niet zozeer over de totaalprijs van een pakket. Neemt u daarom de tijd om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn, want aan de hand daarvan kunt u een keuze maken welke kerstgeschenken u online wilt bestellen bij ons.

Meer informatie kerstgeschenken bedrijven

Als u meer informatie wenst over de kerstgeschenken voor bedrijven, dan zijn wij de aangewezen organisatie om u te helpen. Bij ons kunt u wanneer het u uitkomt het hele assortiment online bekijken, uw vragen stellen aan onze klantenservice en u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen van de kerstgeschenken. De service staat bij ons voorop, net als de kwaliteit en klanttevredenheid. Wij hebben erg veel tevreden klanten en dat willen we graag zo houden! Daarom helpen wij u graag bij het uitzoeken van een geschikt kerstgeschenk voor uw bedrijf. Als u vragen heeft, weet u nu dat u ons ook telefonisch kunt bereiken en dan denken wij graag met u mee. Wij dragen graag ons steentje bij om ervoor te zorgen dat u uw medewerkers een fraai kerstgeschenk kunt overhandigen. Aarzel niet, komt u er even niet uit, laat ons helpen. Graag gedaan!

Klik op onderstaande afbeelding om meer te lezen omtrent Kerstgeschenken kopen en ga naar onze collectie!

 

 

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10