Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakket met een voorraadpot

Kerstpakketten met een voorraadpot, super handige kerstpakketten met prachtige een-, twee-, of drie sets glazen voorraadpotten. De voorraadpotten die bestaan uit losse delen zijn elegant naast elkaar te zetten. Erg handig voor in de keuken, maar vaak zijn de voorraadpotten zo mooi dat het zonde is ze niet in de woonkamer of op de salontafel te zetten. U kunt er diverse dingen in bewaren en het staat uitnodigend in uw huishouden. Deze opbergpotten zijn zeer geschikt om snoepjes en andere zoetwaren, koekjes of diverse soorten pasta in op te bergen. Ze blijven na het openen ook langer vers dan in de originele plastic of papieren verpakking. De voorraadpot kerstpakketten met de grotere potten zijn ook zeer geschikt om te gebruiken als windlicht.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Aantal artikelen
Inpaklocatie
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten