Kerstpakket Gouda

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u terecht voor het mooiste kerstpakket in Gouda. Met ons ruime assortiment en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en zakenrelaties in Gouda de feestdagen in stijl kunnen vieren. Ontdek onze kerstpakketten en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale smaken uit Gouda

In onze kerstpakketten voor Gouda besteden we ook aandacht aan lokale smaken. Gouda staat bekend om zijn heerlijke kaas en andere lokale lekkernijen. Daarom selecteren we met zorg producten van lokale producenten uit Gouda en omgeving, zodat uw kerstpakketten een authentiek Gouds tintje krijgen. Van ambachtelijke kaas tot smakelijke streekproducten, geniet van de lokale smaken in onze kerstpakketten.

Originele thema’s en belevingen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar unieke en originele kerstbelevingen. We bieden diverse thema’s aan, zodat u uw kerstpakket kunt afstemmen op de interesses en voorkeuren van uw ontvangers. Denk aan thema’s zoals wellness, culinair, reizen of sport. Met deze thema’s creëert u een persoonlijke en betekenisvolle kerstbeleving voor uw medewerkers en zakenrelaties in Gouda.

Steun een Goed Doel

Kerstpakket Gouda

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ook kerstpakketten waarmee u een goed doel kunt steunen. Door te kiezen voor een kerstpakket Gouda waarbij een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat, kunt u niet alleen uw waardering tonen aan uw medewerkers en zakenrelaties, maar ook een positieve impact maken op de samenleving. Ontdek onze kerstpakketten met een goed doel en geef iets terug tijdens de feestdagen.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket in Gouda

Kan ik mijn kerstpakketten laten bezorgen op verschillende locaties in Gouda?

Ja, wij bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten op verschillende locaties in Gouda te laten bezorgen. Of het nu gaat om uw kantoor, winkel of andere vestigingen, wij zorgen voor een tijdige levering op de gewenste adressen. Liever uw kerstpakket in Roosendaal laten bezorgen? Ook dat kan.

Kan ik mijn kerstpakket Gouda aanpassen met mijn eigen logo of boodschap?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw kerstpakket Gouda personaliseren met uw eigen logo of boodschap. Dit geeft uw kerstpakketten een extra persoonlijk tintje en zorgt ervoor dat uw waardering duidelijk naar voren komt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van personalisatie.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl accepteren we verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcard, bankoverschrijving en op rekening betalen. U kunt de betaalmethode kiezen die het beste bij uw bedrijf past tijdens het bestelproces van uw kerstpakketten Gouda.

Leuke weetjes over Gouda

  • Gouda staat bekend om zijn wereldberoemde Goudse kaas en stroopwafels.
  • De stad heeft een rijke historie en prachtige historische gebouwen, zoals het Stadhuis en de Sint-Janskerk.
  • Gouda is ook bekend vanwege zijn jaarlijkse Kaarsjesavond, waarbij duizenden kaarsen de stad verlichten.
  • Daarnaast staat Gouda bekend om zijn gezellige grachten en de traditionele kaasmarkt die elke donderdag in de zomer plaatsvindt.

Kerstpakketten bestellen voor uw bedrijf in Gouda

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan we klaar om u te helpen bij het bestellen van kerstpakketten voor uw bedrijf in Gouda. Met ons diverse assortiment, maatwerkopties en flexibele levering zorgen we ervoor dat u de perfecte kerstpakketten kunt samenstellen en tijdig kunt ontvangen. Bestel vandaag nog uw kerstpakket Gouda bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen extra speciaal voor uw medewerkers en zakenrelaties in Gouda.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket in Gouda?

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Gouda of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het samenstellen van de perfecte kerstpakketten. U kunt ons bereiken via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw kerstpakketten wensen te vervullen.

Wat denkt u van Kerstpakket Drachten of Kerstpakket Sneek. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Gouda bestellen