Oud Hollands kerstpakket

Bent u op zoek naar een kerstpakket dat een vleugje nostalgie met zich meebrengt? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we u de perfecte oplossing met ons assortiment Oud Hollands kerstpakket. Deze unieke geschenken brengen de traditionele en nostalgische smaak van vroeger terug tijdens de feestdagen. Ontdek de charme van Oud Hollands snoepgoed, ambachtelijke lekkernijen en typische Hollandse producten in onze kerstpakketten. Verras uw medewerkers, vrienden of familie met een kerstpakket vol heerlijke en herkenbare smaken die hen terugvoeren naar vervlogen tijden.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Oud Hollands genieten – De inhoud van ons kerstpakket

Oud Hollands kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we met zorg een assortiment samengesteld dat aansluit bij het Oud Hollands thema. Onze pakketten bevatten een selectie van Oud Hollands snoepgoed, zoals pepermunt, drop, stroopwafels en speculaas. Daarnaast vindt u ook ambachtelijke lekkernijen, zoals ouderwetse advocaat, kaas, rookworst en diverse soorten thee en koffie. Met onze Oud Hollands kerstpakketten kunt u genieten van authentieke smaken en producten die de Hollandse tradities en cultuur weerspiegelen.

Terug in de tijd: Het thema van Oud Hollands

Onze Oud Hollands kerstpakketten zijn niet alleen gevuld met traditionele lekkernijen, maar ook met producten die het Hollandse gevoel versterken. Denk aan typisch Nederlandse souvenirs, zoals Delfts blauwe klompjes, molens of tulpen. Daarnaast kunnen onze kerstpakketten ook vergezeld worden door boeken, spelletjes of andere items die de Hollandse geschiedenis en cultuur belichten. Met ons Oud Hollands pakket creëert u een bijzondere beleving en zorgt u voor een vleugje nostalgie tijdens de feestdagen.

Vraag en antwoord

Bevatten de Oud Hollands kerstpakketten alleen zoetigheden?

Nee, naast diverse zoetigheden bevatten onze Oud Hollands kerstpakketten ook hartige producten en andere typisch Hollandse lekkernijen. Denk aan kaas, worst, thee, koffie en verschillende delicatessen die passen bij het Oud Hollands thema. Onze kerstpakketten bieden een gevarieerde selectie van traditionele smaken en producten.

Zijn de Oud Hollands kerstpakketten geschikt voor iedereen?

Ja, onze Oud Hollands kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen die houdt van de traditionele en nostalgische smaken van vroeger. Of het nu gaat om medewerkers, vrienden of familieleden, onze kerstpakketten bieden een smakelijk en herkenbare ervaring voor een breed publiek. De Oud Hollands pakketten zijn een uitstekende keuze voor liefhebbers van traditionele lekkernijen en de charme van vroeger. Ze brengen een gevoel van gezelligheid en nostalgie naar de feestdagen en zorgen voor een bijzondere culinaire ervaring.

Kan ik de inhoud van het Oud Hollands kerstpakket aanpassen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om vanaf 100 stuks de inhoud van het Oud Hollands kerstpakket aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een kerstpakket dat volledig aansluit bij uw voorkeuren en behoeften.

Zijn de Oud Hollands kerstpakketten ook geschikt als relatiegeschenk?

Ja, de Oud Hollands pakketten zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Ze bieden een unieke en authentieke ervaring, waarmee u uw waardering kunt tonen aan zakelijke relaties en partners. Met de traditionele en nostalgische smaken brengt u een stukje Hollandse traditie en cultuur naar uw zakelijke contacten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een specifiek kerstpakket voor mannen of vrouwen.

Zijn er Oud Hollands kerstpakketten beschikbaar voor verschillende budgetten?

Ja, we bieden Oud Hollands kerstpakketten aan in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket of een luxere variant, wij hebben diverse opties beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over het bestellen en samenstellen van een kerstpakket. Maak van uw kerstviering een smakelijke en nostalgische ervaring met onze Oud Hollands kerstpakketten.

Op zoek naar iets anders? Kijk ook eens naar onze luxe kerstpakketten!

Oud Hollands kerstpakket bestellen