Kerstpakketten 2018

Kerstpakketten 2018 bestellen doet u natuurlijk eenvoudig online bij Kerstpakkettenplaza.nl  In het grootste kerstpakketten assortiment treft u voor iedere medewerker of relatie en andere doelgroep en voor alle gelegenheden hét perfecte eindejaarsgeschenk! Meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten, van luxe tot voordelig! Zoekt speciale kerstpakketten met een thema, ook dan bent u bij kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 25.000 tevreden klanten hebben we alle ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Om het uitzoeken van kerstpakketten tot een prettige bezigheid te maken, maken wij het u erg makkelijk. We hebben ons hele assortiment al ingedeeld in vele verschillende categorieën. Kies eenvoudig op basis van prijs of op de verschillende soorten pakketten. We hebben onze productcategorieën hieronder voor u uitgestald zodat u alvast een idee van de mogelijkheden krijgt. Kerstpakkettenplaza.nl is lid van Thuiswinkelwaarborg en door vele andere partijen gecertificeerd op deze wijze bent u maximaal gewaarborgd en kunt u veilig en vertrouwd online bestellen. Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u alle kerstpakketten 2018 en natuurlijk andere kerstgeschenken om het jaar succesvol af te sluiten! Een leuk kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Selecteer een kerstpakket dat bij uw personeel aansluit en plaats uw bestelling op onze website. Uw bestelling is binnen 5 minuten geregeld.


Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bestel uw kerstpakketten vandaag nog! U ziet het bij ons bestellen van een kerstpakket maakt het weer leuk en eenvoudig! Mocht u een wijziging willen aanbrengen op een bestaand kerstpakket of een compleet pakket zelf willen samenstellen, dan kan dit al bij een afname van 50 dezelfde kerstpakketten. Wij gaan dan samen met u op zoek gaan naar de beste invulling om zo tot een mooi en origineel kerstpakket te komen.

Traditionele kerstpakketten


Hier vindt u de grootste Kerstpakketten collectie van Nederland, meer dan 1.000 unieke kerstpakketten van voordelige kerstpakketten tot zeer luxe kerstpakketten verdeeld in 9 prijscategorieën.

Naar de Traditionele kerstpakketten

Eigen keuze kerstpakketten


Door te kiezen voor Eigen Keuze Kerstpakketten stelt u uw medewerkers in staat zélf hun favoriete kerstpakket samen te stellen uit een breed assortiment van kerstpakketten, geschenken, cadeaubonnen, belevenissen en goede doelen.

Naar de Eigen keuze kerstpakketten

Foodpakketten


Food Kerstpakketten zijn extra goed gevulde traditionele kerstpakketten. Kerstpakketten zoals ze vroeger waren! De lekkerste producten voor elk moment van de dag. Foodpakketten; voor ieder wat wils! Kerstpakketten met veel food artikelen en heel soms een heel klein stukje hardware of bewaarcadeau zullen zeker door iedereen gewaardeerd worden. 

Naar de Foodpakketten

Italiaanse kerstpakketten


In deze categorie kunt u unieke Italiaanse kerstpakketten als geschenk voor uw medewerkers of relaties vinden. Deze pakketten zijn samengesteld onder verantwoording van onze Italiaanse partners, die het ambacht hoog in het vaandel hebben staan. Alle pakketten zijn volstrekt gevuld met echte Italiaanse lekkernijen en volledig uniek in Nederland.

Naar de Italiaanse kerstpakketten

Sinterklaaspakketten


Originele Sinterklaaspakketten en Sinterklaasgeschenken met heerlijke lekkernijen waaronder speculaas, kruidnoten, taai-taai, schuimpjes, chocoladeletters en marsepein.U bestelt uw favoriete sinterklaasattentie voor uw medewerkers en/of relaties gemakkelijk en veilig online.

Naar de Sinterklaaspakketten

Drankpakketten


Wijn, bier en likeur en natuurlijk andere overheerlijke gedestilleerde dranken gecombineerd met leuke kerstgeschenken, samen een ideaal kerstpakket voor uw medewerkers en/of relaties.

Naar de Drankpakketten

Kunstzinnige Kerstpakketten


Een beeld zegt méér dan duizend woorden! Een ware kunstcollectie om de band met uw medewerkers en/of relaties te onderstrepen. Een beeldige collectie met diverse thema's om uw gevoel en dankbaarheid te uiten!

Naar de Kunstzinnige Kerstpakketten

Rituals- en wellnesspakketten


Rituals en wellness kerstpakketten zijn hét ideale kerstgeschenk wanneer u iemand een origineel cadeau wilt geven. Het uitgebreide aanbod maakt dat er voor iedereen een geschikt kerstcadeau te vinden is.

Naar de Rituals- en wellnesspakketten

Tijdschriftenbon


De Nationale Tijdschriftenbon, voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Keuze uit meer dan 350 titels en het abonnement loopt automatisch af. Leuk om te geven én te krijgen.

Naar de Tijdschriftenbon

Foto op linnen


Laat uw mooiste of meest spectaculaire foto vereeuwigen als een schilderij! Uw mooiste foto op linnen! Denk eens aan de eerste stapjes van uw kind of uw dierbare vakantiefoto’s! Uw foto uit het verleden als schilderij voor de toekomst. Het resultaat is verbluffend!

Naar de Foto op linnen

Kerstpakketten samenstellen


Tevens kunt u bij ons, vanaf 50 stuks en tot 1 november, uw kerstpakketten samenstellen. Op deze manier kunt u een pakket creëren dat perfect aansluit bij uw organisatie. Graag adviseren wij u bij de samenstelling van uw kerstpakket op maat.

Naar de Kerstpakketten samenstellen
Gecertificeerd door
certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOMKBokplatform promotional productswaarborg consument en rechtE-commerce Europe Trustmark
Kerstpakkettenplaza.nl 1869

Klantenbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster
4.4 5