Kerstpakketten van € 5 tot € 20

Kerstpakketten van € 5 tot € 20. Lekker voordelige kerstpakketten shoppen, kerstpakketten uniek in tarief en in samenstelling! In deze extra ruime prijsklasse treft u een zeer gevarieerd aanbod van meer dan 150 voordelige kerstpakketten. U ziet het direct; een leuk kerstpakket hoeft zeker niet duur te zijn. Bijzondere kerstpakketten vind je namelijk in elke prijsklasse! Heeft u het perfecte kerstpakket gevonden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan of besteld direct kerstpakketten online!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht

KERSTPAKKETTEN VANAF € 5; Voordelig net net zo leuk!

Door het geven van een kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een bijzonder leuke manier. Een kerstpakket schenken kan al zeer voordelig! Het gaat uiteindelijk om de blijk van waardering, uw aandacht maakt het bijzonder! Het is bewezen dat het krijgen van een kerstcadeau medewerkers motiveert en inspireert. Wij zijn er van overtuigd dat kerstpakketten geven minstens zo leuk is als een kerstpakket krijgen. We hebben kerstpakketten van € 5 tot € 20 in alle vormen en maten. Binnen het grootste assortiment kerstpakketten 2023 van Nederland slaagt iedereen!

Kerstpakket 15 euro

Kerstpakketten van 15 euro vindt u hier. Het perfecte pakket om een positief signaal aan uw medewerkers af te geven. Ook als uw budget iets minder toereikend is. Voor bijvoorbeeld een kerstpakket 10 euro of een pakket van € 12,50, bent u hier ook aan het juiste adres. U vindt ze allemaal binnen de prijsbutton van € 5 tot € 20. Daarboven kiest u voor: Kerstpakketten vanaf € 20 euro.

Voordelige kerstpakketten vanaf € 5 VOOR MEDEWERKERS

Voordelige kerstpakketten zijn al lang een volwaardig onderdeel van ons kerstpakketten assortiment. Kerstpakketten vanaf € 5 zijn van prima kwaliteit, tegen een uitstekend tarief zijn uiterst doeltreffend gebleken om te schenken. Met zorg en toewijding samengesteld door onze kerstpakketten specialisten , met als doel u in staat te stellen uw mensen passend te bedanken voor hun inzet. Kerstpakketten als motivator; een absolute aanrader deze feestdagen!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht