Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten van € 5 tot € 20

Kerstpakketten van € 5 tot € 20. Lekker voordelige kerstpakketten shoppen, kerstpakketten uniek in tarief en samenstelling! In deze extra ruime prijsklasse treft u een zeer gevarieerd aanbod van meer dan 150 voordelige kerstpakketten aan. U ziet het direct; een leuk kerstpakket hoeft zeker niet duur te zijn. Bijzondere kerstpakketten vind je namelijk in elke prijsklasse! Heeft u het perfecte kerstpakket gevonden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren Toon meer
Producten
Aantal artikelen
Voorkeuren Rituals Toon meer

KERSTPAKKETTEN VANAF € 5; Voordelig net net zo leuk!

Door het geven van een kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een bijzonder leuke manier. Een kerstpakket schenken kan al zeer voordelig! Het gaat uiteindelijk om de blijk van waardering, uw aandacht maakt het bijzonder!. Het is bewezen dat het krijgen van een kerstcadeau medewerkers motiveert en inspireert. Wij zijn er van overtuigd dat kerstpakketten geven minstens zo leuk is als een kerstpakket krijgen. We hebben kerstpakketten van € 5 tot € 19 in alle vormen, maten. In het grootste assortiment kerstpakketten 2021 van Nederland slaagt iedereen!

Kerstpakket 15 euro

Kerstpakketten van 15 euro vind u hier. Het perfecte pakket om een positief signaal aan uw medewerkers af te geven. Ook als uw budget nog minder toereikend is voor bijvoorbeeld een kerstpakket 10 euro of een pakket van € 12,50 bent u hier aan het juiste adres. Kerstpakketten vanaf € 20 euro vind u hier.

Voordelige kerstpakketten vanaf € 5 VOOR MEDEWERKERS

Voordelige kerstpakketten zijn al lang een volwaardig onderdeel van ons kerstpakketten assortiment. Kerstpakketten vanaf € 5 zijn van prima kwaliteit, tegen een uitstekend tarief zijn uiterst doeltreffend gebleken om te schenken. Met zorg en toewijding samengesteld door onze kerstpakketten specialisten , met als doel u in staat te stellen uw mensen passend te bedanken voor hun inzet. Kerstpakketten als motivator; een absolute aanrader deze feestdagen!