Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!


Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten van € 5 tot € 20

Kerstpakketten van € 5 tot € 20. Lekker voordelige kerstpakketten shoppen, kerstpakketten uniek in tarief en samenstelling! In deze extra ruime prijsklasse treft u een zeer gevarieerd aanbod van meer dan 150 voordelige kerstpakketten aan. U ziet het direct; een leuk kerstpakket hoeft zeker niet duur te zijn. Bijzondere kerstpakketten vind je namelijk in elke prijsklasse! Heeft u het perfecte kerstpakket gevonden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Geen producten gevonden!

KERSTPAKKETTEN VANAF € 5; Voordelig net net zo leuk!

Door het geven van een kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een bijzonder leuke manier. Een kerstpakket schenken kan al zeer voordelig! Het gaat uiteindelijk om de blijk van waardering, uw aandacht maakt het bijzonder!. Het is bewezen dat het krijgen van een kerstcadeau medewerkers motiveert en inspireert. Wij zijn er van overtuigd dat kerstpakketten geven minstens zo leuk is als een kerstpakket krijgen. We hebben kerstpakketten van € 5 tot € 19 in alle vormen, maten. In het grootste assortiment kerstpakketten 2020 van Nederland slaagt iedereen!

Kerstpakket 15 euro

Kerstpakketten van 15 euro vind u hier. Het perfecte pakket om een positief signaal aan uw medewerkers af te geven. Ook als uw budget nog minder toereikend is voor bijvoorbeeld een kerstpakket 10 euro of een pakket van € 12,50 bent u hier aan het juiste adres. Kerstpakketten vanaf € 20 euro vind u hier.

Voordelige kerstpakketten vanaf € 5 VOOR MEDEWERKERS

Voordelige kerstpakketten zijn al lang een volwaardig onderdeel van ons kerstpakketten assortiment. Kerstpakketten vanaf € 5 zijn van prima kwaliteit, tegen een uitstekend tarief zijn uiterst doeltreffend gebleken om te schenken. Met zorg en toewijding samengesteld door onze kerstpakketten specialisten , met als doel u in staat te stellen uw mensen passend te bedanken voor hun inzet. Kerstpakketten als motivator; een absolute aanrader deze feestdagen!