Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun het Liliane Fonds met uw kerstpakket!

Het Liliane Fonds helpt kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Hierdoor worden hun mogelijkheden sterk vergroot en kunnen zij een actiever leven leiden en een bijdrage leveren aan de samenleving. Door middel van persoonsgerichte en kleinschalige hulp op maat helpen zij deze kinderen en bieden zij hen een betere toekomst. Indirect dragen zij door middel van voorlichting en hun acties bij aan een betere bewustwording van gehandicapten waardoor hun positie in de samenleving bevorderd wordt. Door een juiste en gerichte behandeling(revalidatie) kan de handicap verminderd worden en het kind zich verder ontwikkelen. Een recht waar ieder kind recht op heeft. Het is een humanitaire organisatie zonder specifieke geloofsovertuiging of ideologie. Hun bestedingen zijn zeer nauwkeurig bijgehouden en overzichtelijk. Zelfs de bestedingen per kind kunnen worden achterhaald. 

Gegevens:

Postadres

Havensingel 26
5211 TX ‘s-Hertogenbosch

voorlichting@lilianefonds.nl
www.lilianefonds.nl

T 073- 518 94 20 
0800 – 7 800 800 (gratis) 

F 073- 518 94 21

Rekeningnummer: 30.30.80.000
IBAN: NL08 RABO 0303080000
BIC: RABONL2U
KvK ‘s-Hertogenbosch: 41081480