Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Stichting Aap met uw kerstpakket!

Stichting Aap is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. Ze vangen voornamelijk apen, maar ook kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasbeertjes en prairiehonden, op. De dieren zijn bijvoorbeeld afkomstig van slechte dierentuinen, circussen, illegale handel of proefdierlaboratoria. Ook worden er veel dieren opgevangen doordat particulieren niet (meer) goed kunnen zorgen voor de dieren. Door goede verzorging kunnen de dieren uiteindelijk weer in een meer natuurlijke omgeving(zoals een reservaat of gerenommeerde dierentuin) worden teruggezet. Lukt dit niet dan worden ze in een natuurlijk opvangcentrum in Almere en Spanje geplaatst om de rest van hun leven vredig te verblijven.

Gegevens:

Postadres

Postbus 50313
1305 AH Almere 

Bezoekadres

Kemphaanpad 1
1358 AC Almere 

T 036-523 87 87 
F 036-538 42 40 

info@aap.nl 
www.aap.nl

RSIN nummer 4612243 

ING: 2777530
IBAN: NL64INGB0002777530
BIC: INGBNL2A