Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Stichting Hulphond met uw kerstpakket!

Stichting Hulphond leidt honden op voor mensen met een motorische of auditieve beperking. Ook aan mensen met epilepsie en andere aanverwante aandoeningen worden honden ter beschikking gesteld. Het doel van de stichting is om een hulphond kosteloos te schenken aan mensen met een dergelijke aandoening. Deze praktische hulp staat mensen met een beperking in staat om een normaler en zelfstandiger leven te leiden. Achterliggende doelen zijn ook de mensen sociaal-emotionele voordelen te bieden en de mensen gemakkelijker te laten (re-)integreren in de maatschappij. Het is bewezen dat een hulphond ook vele voordelen heeft voor zijn baas op sociaal gebied en voor zijn gezondheid.

Gegevens:

Postadres

Postbus 24, 5373 ZG Herpen

Bezoekadres

Broekstraat 31
5373 KD Herpen

T 0486 – 41 18 78
F 0486 – 41 26 80

info@hulphond.nl
www.hulphond.nl

IBAN Rabobank: NL53RABO0121623424
IBAN ING: NL20INGB0000003831