Gele kerstpakketten

Gele kerstpakketten. In ons assortiment vindt u ook kerstcadeaus die uitgevoerd zijn in of met deze kleur. Niet de meest voorkomende kleur, maar toch hebben wij er altijd enkele in de collectie opgenomen. De kleur geel wordt altijd gecombineerd met andere kleuren zoals goud, zwart of oranje. Bekende A-merken verpakken hun artikelen natuurlijk ook in deze kleur. Deze sporen wij dan op en voegen we samen in één kerstpakket!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gele kerstpakketten; kies voor mooi!

Gele kerstpakketten zijn niet de meest traditionele kerstgeschenken, in die zin dat het kerstassortiment er niet mee overstelpt wordt. Toch zitten ze vaak vol met A- merken en zijn de artikelen die in deze kleur worden verpakt absolute toppers voor de kerst. Vandaar dat we ieder jaar weer enkele pakketten maken waar in deze mooie kleur vertegenwoordigd wordt. Wij hebben zo’n gevoel dat geel deze kerst wel eens het nieuwe rood zou kunnen worden. Bestel in het grootste kerstpakkettenassortiment van Nederland! Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor een mooi geel kerstgeschenk!

Gele kerstpakketten bestellen

De betekenis van de kleur

Kleur is belangrijk. Of u nu kiest voor een wat gedemptere kleur zoals zwart-witte kerstpakketten, van belang is dat u overweegt of kleur belangrijk is voor hetgeen u met uw bedrijf wilt uitstralen. Een mix van beide kleuren is vaak ook heel mooi. Als we kijken naar de kleur geel, een flitsende kleur, dan zien we dat deze wordt geassocieerd met vreugde, geluk en energie. Het heeft een verwarmend effect en stimuleert daarmee vrolijkheid. Veel voedsel wordt verpakt in deze kleur omdat het frisheid aangeeft. Vandaar misschien, dat het een steeds vaker bestelde kerstpakkettenkleur is. Daarnaast is het te combineren met andere flitsende kleuren als rood of blauw. Het is een kleur die, ook vaak in combinatie met zwart, de uitstraling van een luxe kerstpakket heeft. Echter, kijk in alle prijscategorieën want ook de keuze binnen voordelige gele kerstpakketten is groot.

Gele kerstpakketten; toppers

Omdat veel A-Merken gele verpakkingen hebben of maken is het voor ons een feest om hiermee onze pakketten samen te stellen. Gele kerstpakketten met bekende merken zijn echt uniek te noemen en worden jaarlijks door ons samengesteld omdat er gewoonweg vraag naar is. Dat doen we uiteraard graag, samenstellen van kerstpakketten die u wenst! We zorgen er elk jaar weer voor dat de gele kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl weer een reden voor een feestje in menig bedrijf zullen zijn. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit, dat verdient u ook deze kerst!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of een specifiek geel kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Bekijk ook eens onze bonte of bruin-witte kerstpakketten, ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u het goede doel!

Gele kerstpakketten