Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Bonte kerstpakketten

Bonte Kerstpakketten – Een unieke keuze voor een kleurrijke kerst – Als het gaat om het vinden van het perfecte kerstpakket, is originaliteit vaak de sleutel. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat maar al te goed, en daarom bieden we een unieke en kleurrijke keuze aan kerstpakketten. Op deze pagina laten we u kennismaken met onze prachtige collectie kerstpakketten en waarom ze de perfecte keuze zijn voor een onvergetelijke kerstviering.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bonte kerstpakketten bestellen

De bonte kerstpakketten zijn een opvallende en speelse variant van de traditionele kerstpakketten. Ze zijn gevuld met een verrassende mix van kleurrijke en smaakvolle producten, waardoor ze een echte eyecatcher zijn onder de kerstbomen. Met een bont kerstpakket geeft u uw medewerkers, collega’s of klanten een uniek geschenk dat zeker indruk zal maken. Natuurlijk zijn onze kerstpakketten eenvoudig online te bestellen!

Bonte kerstpakketten? Frisse kleurencombinaties

Bonte kerstpakketten hebben een gezellige gekleurde samenstelling. Gezellig van alles door elkaar; het is een dolle en bonte boel. We zien de afgelopen jaren dat de samenstelling in bont aan populariteit wint. We hebben het vermoeden dat de vrolijke kleuren een opbeurende uitstraling hebben en dat is natuurlijk een welkome afwisseling. Kijk en geniet van een greep uit ons bonte assortiment.

Bekijk ook eens onze Goud-zwarte kerstpakketten!

Waarom kiezen voor een bont kerstpakket?

Bonte kerstpakketten bestellen

Unieke uitstraling: De bonte kerstpakketten onderscheiden zich door hun kleurrijke en levendige uitstraling. Ze zijn perfect voor degenen die iets anders willen dan het traditionele kerstpakket en willen opvallen met een uniek geschenk.

Breed assortiment: Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruim assortiment aan bonte kerstpakketten, zodat u altijd een pakket kunt vinden dat past bij uw wensen en budget. Van snoepgoed en snacks tot drankjes en feestelijke decoraties, onze kerstpakketten bevatten een diversiteit aan producten die zorgen voor een feestelijke kerstviering.

Hoge kwaliteit: Naast hun kleurrijke uitstraling, zijn onze bonte kerstpakketten ook van hoge kwaliteit. We selecteren zorgvuldig de beste producten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat uw medewerkers, collega’s of klanten alleen het beste van het beste krijgen.

Maatwerk: Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat elk kerstpakket uniek moet zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw bonte kerstpakketten op maat samen te stellen. U kunt de producten, kleuren en verpakkingen aanpassen aan uw wensen, zodat u een gepersonaliseerd kerstgeschenk kunt geven dat perfect past bij uw bedrijf of organisatie.

Een bont kerstpakket bestellen?

Het bestellen van een bont kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl is eenvoudig en snel. U kunt onze website bezoeken, en bladeren door ons uitgebreide assortiment van kerstpakketten. U kunt de producten en verpakkingen selecteren die u wilt opnemen in uw kerstpakket, en vervolgens uw bestelling plaatsen. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om uw kerstpakket op maat samen te stellen en de bestelling af te ronden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een unieke en kleurrijke keuze voor uw kerstpakketten, zijn de bonte kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl de perfecte optie. Met hun opvallende uitstraling, brede assortiment, hoge kwaliteit en maatwerk opties, bieden ze een geweldige keuze voor een onvergetelijke kerstviering. Bestel uw kerstpakketten vandaag nog en verras uw medewerkers, collega’s of klanten met een origineel en feestelijk kerstgeschenk!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Bijvoorbeeld over rode kerstpakketten of groene kerstpakketten. Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@Kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bonte kerstpakketten