Rood-witte kerstpakketten

Rood-witte kerstpakketten: De perfecte keuze voor een feestelijke Kerst! – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé plek waar u de meest prachtige kerstpakketten kunt vinden voor uw medewerkers, collega’s, en zakenrelaties. Wij zijn er trots op om u ons uitgebreide assortiment van rood-witte kerstpakketten te presenteren, perfect om de kerstsfeer te versterken en een onvergetelijke indruk achter te laten tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom rood-witte kerstpakketten bestellen?

Rood en wit zijn klassieke kerstkleuren die direct associaties oproepen met de gezelligheid en warmte van de kerstperiode. Onze rood-witte kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en bevatten hoogwaardige producten die de ontvanger zullen verwennen en verrassen. Of u nu op zoek bent naar een cadeaupakket voor uw medewerkers als blijk van waardering, of een geschenk wilt geven aan uw zakenpartners om de zakelijke relatie te versterken, onze rood-witte pakketten bestellen? De perfecte keuze!

Rood-witte kerstpakketten kiezen

Rood-witte kerstpakketten: pakketten met lekkere frisse kleuren! Rood en wit kleurlijnen zijn al jaren een vast gegeven in de traditionele kleurstellingen binnen onze kerstlijnen. Niet voor niets. Traditioneel wordt een kleurlijn pas wanneer deze een positief gevoel en effect teweeg heeft gebracht bij onze relaties. Kijk eens naar de onderstaande pakketten; we laten slechts een klein gedeelte op deze pagina zien. Op onze site ziet u rood-witte kerstpakketten veelvuldig terugkomen en dat zal nog wel jaren zo blijven.

Wat maakt onze rood-witte kerstpakketten uniek?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en originaliteit. Onze rood-witte kerstpakketten zijn met zorg samengesteld om aan de wensen van diverse doelgroepen te voldoen. Hier zijn enkele redenen waarom onze rood-witte pakketten uniek zijn:

 1. Diversiteit aan Producten
  Onze rood-witte kerstpakketten bevatten een diverse mix van producten die aansluiten bij verschillende smaken en voorkeuren. Van heerlijke chocoladelekkernijen en ambachtelijke koekjes tot smaakvolle dranken en luxe kerstdecoraties, onze kerstpakketten bieden voor ieder wat wils.
 2. Exclusieve merken
  Wij werken samen met exclusieve merken om ervoor te zorgen dat de producten in onze kerstpakketten van de hoogste kwaliteit zijn. Denk aan bekende merken zoals Tony’s Chocolonely, Bolletje, en Rituals, die garant staan voor smaakvolle en luxe producten waar uw medewerkers of zakenpartners zeker van zullen genieten.
 3. Maatwerk opties
  Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat maatwerk belangrijk is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw rood-witte cadeaupakketten aan te passen op basis van uw specifieke wensen en budget. U kunt kiezen uit verschillende samenstellingen en toevoegingen, zodat u een uniek kerstpakket kunt samenstellen dat perfect past bij uw bedrijf en de ontvanger.
 4. Verantwoord ondernemen
  Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Daarom bevatten onze rood-witte kerstpakketten ook producten met keurmerken zoals Fairtrade, Biologisch, en UTZ Certified, die garanderen dat de producten op een ethische en milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. Zo kunt u met een gerust hart een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl schenken, wetende dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen en verantwoorde consumptie.

Rood-witte kerstpakketten kopen?

Rood-witte kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het kopen van rood-witte kerstpakketten eenvoudig en gemakkelijk. U kunt eenvoudig onze website bezoeken, navigeren naar de pagina met rood-witte pakketten en daar een keuze maken uit ons assortiment. Vervolgens kunt u het gewenste kerstpakket aanpassen aan uw wensen, zoals het toevoegen van extra producten of het personaliseren van de verpakking.

Daarna kunt u het kerstpakket eenvoudig bestellen via onze veilige online betalingsopties. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw rood-witte pakketten, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw kerstvoorbereidingen.

Benieuwd naar de zwart-witte kerstpakketten? Super mooi, zeker niet overslaan hoor!

Waarom kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl?

Kerstpakkettenplaza.nl is al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam op het gebied van kerstpakketten. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl voor uw rood-witte kerstpakketten:

Ruim assortiment

Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten in verschillende thema’s, stijlen en prijsklassen, waaronder ons uitgebreide assortiment van rood-witte pakketten. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons een kerstpakket vindt dat perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten. Onze rood-witte kerstpakketten bevatten alleen producten van gerenommeerde merken en zijn zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de ontvanger.

Maatwerk opties

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden wij maatwerk opties voor uw rood-witte kerstpakketten. U kunt de samenstelling van het kerstpakket aanpassen aan uw specifieke wensen, zoals het toevoegen van extra producten of het personaliseren van de verpakking, om zo een uniek en op maat gemaakt kerstpakket te creëren.

Uitstekende service

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen en bestellen van uw rood-witte kerstpakketten. Wij streven naar een uitstekende klantenservice en zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten, zodat u zorgeloos kunt genieten van de feestdagen.

Conclusie:

Kies voor een rood-wit kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl en maak indruk op uw medewerkers, klanten of zakenrelaties tijdens de feestdagen. Onze kerstpakketten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten duurzame en ethisch geproduceerde producten, en bieden maatwerk opties om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Bestel eenvoudig via onze website en profiteer van onze uitstekende klantenservice en snelle levering. Maak van uw kerstviering een onvergetelijke ervaring met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een bepaald kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wilt u liever wat andere kleuren zien, bijvoorbeeld onze prachtige bruine kerstpakketten of de unieke bonte kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Rood-witte kerstpakketten bestellen