Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten

Aan het eind van het jaar wordt het weer langzaam aan tijd om je als onderneming te buigen over de originele kerstpakketten die zoals elk jaar opnieuw weer dankbaar in ontvangst worden genomen door de werknemers. Elk jaar opnieuw is het voor veel ondernemers ook weer een “crime” om een goed kerstpakket uit te zoeken. Bij verschillende bedrijven specialiseert men zich in deze tijd van het jaar op de samenstelling van kerstpakketten in verschillende soorten en prijsklassen geschikt voor verschillende bedrijven. Meestal kan men op de sites van deze bedrijven al aangeven naar wat voor soort kerstpakket u op zoek bent. Dit kan zowel bedrijfsgericht, persoonlijk, universeel als sociaal verantwoord zijn. Men kan kiezen uit standaard kerstpakketten of kerstpakketten met persoonlijke inbreng. Ook kan men kiezen voor een klein kerstpakket in combinatie met een kerstgratificatie.

De dozen met etenswaren en fles champagne of wijn zijn nog wel altijd te koop maar vaker wordt er tegenwoordig gekozen voor een gecombineerd kerstpakket zoals bijvoorbeeld fonduestel met toebehoren of een fles champagne in een koeler met glazen. Ook worden vaker verantwoorde kerstpakketten geschonken zoals cadeautjes gemaakt door kinderen in de derde wereld die door de aankoop van de producten weer financieel gesteund worden. Een kerstpakket hoeft niet bij uitstek groot en duur te zijn om uw waardering te tonen, belangrijk is de boodschap naar de werknemer toe dat u dankbaar bent voor zijn of haar inzet voor het bedrijf en de verrichtte arbeid waardeert. Vooral voor een kleine zelfstandige met personeel kan de aanschaf van kerstpakketten in deze tijd een zware aanslag op het budget zijn. Bedenk echter dat je voor een paar euro al een aardig kerstpakketje kunt samenstellen. Neem zelf het initiatief, koop spulletjes die passen bij het personeel, doe er een persoonlijk item bij (voor een paar euro kun je al een mok of pen, of kerstversiering met naam kopen) maak zelf een kerstpakket van de items en hang er met een kerstlint een persoonlijke wens aan. Vergeet niet om bij de belastingdienst heffingskorting te vorderen waardoor de kosten helemaal binnen de perken blijven. Vergeet vooral als u een klein bedrijf heeft de zakenrelaties en vaste klanten niet met de kerstdagen, ook op deze kosten kan men heffingskorting aanvragen en voor het belang van het bedrijf is het belangrijk om ook richting deze groepen uw waardering te tonen. Bovendien geeft u hiermee de indruk dat het goed gaat met het bedrijf. Voor zowel grote als kleine ondernemingen is het belangrijk de sociale waarde van het kerstpakket niet uit het oog te verliezen. Het besparen op extra posten is snel gedaan en veel bedrijven zien het kerstpakket niet als noodzaak. Toch is het meer dan belangrijk voor de werknemers dat door het kerstpakket de onderneming interesse toont in hen, hen belangrijk genoeg vind om deze onkosten te maken en waardering laat blijken voor hun inzet. Het kerstpakket zorgt voor juist dat extra stukje binding dat nodig is voor het goed functioneren van de werknemers en daarmee het succes van het bedrijf.

Nieuws

- Unieke kerstattenties kopen

- Eco kerstpakketten

- Kerstpakketten trends 2012

- Kerstpakketten trends

- Kerstpakket blijft populair in 2012

- Een kerstpakket, een maatschappelijk verantwoord geschenk

- Kerstpakketten

- Kerstpakketten

- Kerstgeschenken

- Kerstpakketten bestellen voor personeel

- kerstpakketten voordelig bestellen

- Kerstpakketten Online bestellen

- Online goedkope kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Online exclusieve kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Bijzondere kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Leuke kerstpakketten voor uw personeel kopen?

- Luxe kerstpakketten voor uw personeel bestellen?

- Luxe kerstpakketten bestellen bij kerstpakkettenplaza.nl

- Nieuwe kerstpakketten collectie 2012 is online!

- Kerstgeschenken bestellen

- Eindejaarstrends: thema- en wellness pakketten

- Origineel kerstgeschenk

- Kerstpakketten online bestellen: originele kerstpakketten

- Originele Kerstgeschenken samenstellen

- Werknemer kan weer massaal rekenen op kerstpakketten

- Een kerstpakket dat niet vergeten zal worden....

- Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket

- Foto op linnen kerstpakketten

- Eindejaarsgeschenken 2014

- Kerstgeschenken 2014

- Drankpakketten

- Nieuwe kerstpakketten site Kerstpakkettenplaza.nl

- Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord ondernemen

- Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord

- Kerstpakket & kerstpakketten online samenstellen

- Wijn,bier en likeur kerstpakketten

- Online kerstpakketten groothandel

- Kerstpakketten: Originele kerstrelatiegeschenken

- Eindejaarsgeschenk en/of Eindejaarsgeschenken

- Eindejaarspakket, eindejaarspakketten trends

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10